کد خبر 664955
تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۸

رئیس حوزه هنری آذربایجان‌شرقی گفت: حامد جوانی عاشق حضرت ابوالفضل(ع) بود به طوری که آرزو داشت همچون حضرت عباس(ع) شهید شود.

به گزارش گروه جهاد و مقاومت مشرق، حسن میلانی با اشاره به ساخت مستند «شبیه خودش» توضیح داد: این فیلم مستند به زندگی شهید مدافع حرم، حامد جوانی پرداخته است. حامد جوانی عاشق حضرت ابوالفضل(ع) بود به طوری که آرزو داشت همچون حضرت عباس(ع) شهید شود و البته به آرزوی خود هم رسید. جوانی به «شهید ابوالفضلی» شهرت یافت است چون دو دست و دو چشم خود را فدای حضرت زینب کرد.

وی ادامه داد: این فیلم به تهیه کنندگی حوزه هنری استان آذربایجان‌شرقی و به کارگردانی سیدمحمد امین بهکار تولید شده است. همچنین  فاطمه رشتبریان به عنوان دستیار کارگردان، سیدمحمد امین بهکار و میلاد زاده باقر به عنوان گروه تصویربرداری، زهرا میرزا محمدی به عنوان صدابردار، مرضیه افشان به عنوان مدیر صحنه و ریحانه پرتوی به عنوان منشی صحنه در این فیلم همکاری داشته‌اند.

حامد جوانی مدافع حرم حضرت زینب(س) سوم تیر 1394 پس از تحمل جراحات و از دست دادن دو دست و دو چشم خود، به شهادت رسید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس