کد خبر 662383
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۴

قائم مقام سازمان توسعه تجارت با بیان اینکه در سال‌های تحریم صادرات ما از 10.5 به 35 میلیارد دلار افزایش یافت، گفت: در صورت نقش برجام باید رویکردمان را تغییر داده و سیاست‌گذاری جدیدی برای تجارت داشته باشیم.

به گزارش مشرق، محمدرضا مودودی قائم مقام سازمان توسعه تجارت در رابطه با آینده تجارت ایران پس از نقض برجام توسط آمریکا، گفت: امیدواریم دولت جدید آمریکا معقول و خردمندانه در رابطه با برجام تصمیم‌گیری کند و تحت تأثیر هیجانات؛ یک معاهده رسمی بین‌المللی را نقض نکند.

قائم مقام سازمان توسعه تجارت با بیان اینکه این موضوع آزمون بزرگی برای کشورهای عضو شورای 1+5  است، گفت: اگر آمریکا بدون توجه به سایر کشورهای عضو برجام را نقض کند، توهین بزرگی به جامعه بین‌الملل است.

وی تصریح کرد: نقض یک جانبه برجام از سوی آمریکا نشان می‌دهد که نظرات کشورهای عضو 1 + 5 هیچ تأثیری نداشته است.

مودودی بیان داشت: به هرحال اگر قرار باشد که به خانه اول برگردیم و برجام نقض شود، باید بدانیم که دیگر در تعاملات بعدی نمی‌توان به این کشورها اعتماد کرد.

قائم مقام سازمان توسعه تجارت با بیان اینکه نقض برجام یک اشتباه استراتژیک برای آمریکا خواهد بود، بیان داشت: ما باید در تعامل با دنیا هشدار باشیم و کشورهای دنیا بدانند که در سال‌های تحریم همیشه روی پای خودمان ایستاده‌ایم.

وی گفت: در طول 12 سال تحریم صادرات ما از 10.5 میلیارد دلار در سال 93 اگرچه هنوز تحت تأثیر تحریم‌ها بودیم به 35 میلیارد دلار رسید.  

مودودی با تأکید بر اینکه ایران دارای مزیت‌هایی است که دنیا نمی‌تواند از آن چشم‌پوشی کند، افزود: صادرات در سال 94 به 42.5 میلیارد دلار افزایش یافت.

قائم مقام سازمان توسعه تجارت با بیان اینکه ایران در زمینه‌های مختلف از جمله صادرات حتی در دوران تحریم رشد داشته است، گفت: اگر برجام هم نقض شود بعد از آن قطعا می‌توانیم روی توسعه اقتصادی کار کنیم، اما کار کمی سخت‌تر می‌شود.

وی با بیان اینکه برای توسعه اقتصادی نیازمند تعاملات بانکی و بهره‌برداری از تکنولوژی‌ روز دنیا هستیم، گفت: بنابراین در صورت نقض برجام و ادامه تحریم‌ها باید رویکردمان را تغییر دهیم و سیاستگذاری جدید داشته باشیم.
منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس