بیش از ۳۰ بانک خدمات ارسال پیام کوتاه به مشتریان خود را به شرکت آتیه داده پرداز واگذار کرده‌اند و اطلاعات شخصی میلیونها نفر از مشتریان بانکها به راحتی در اختیار مرتبطین با خارج از کشور و سرویس‌های امنیتی غرب قرار گرفته است.

به گزارش مشرق، از مدتی پیش زمزمه‌های در خصوص فیلم مستندی با نام "شب‌نامه" که به موضوع نفوذ در کشور می‌پردازد در سطح فضای مجازی و رسانه‌ها منتشر شد و دست‌اندرکاران این مستند با ایجاد کانال "شب‌نامه" اقدام به اطلاع رسانی در خصوص ابعاد نفوذ در کشور کردند. در ادامه قرار بود این مستند روز سه‌شنبه در دانشگاه تهران به نمایش گذاشته شود که با مخالفت مسئولین دانشگاه روبرو شد و در نهایت تهیه کنندگان مجبور شدند آن را در حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی رونمایی کنند. این مستند که موضوع اصلی آن بررسی ابعاد نفود در کشور است، ارتباطات برخی از عناصر نفوذی را با سازمان‌‌ها و نهادهای دولتی و غیردولتی پیگیری کرده است.

یکی از چهره های اصلی که بعنوان برجسته‌ترین عناصر نفوذ در کشور معرفی شده و مدتی پیش توسط دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی دستگیر و توسط دستگاه قضایی محکومیت وی قطعی شد، سیامک نمازی است؛ سیامک نمازی که به همراه پدرش باقر نمازی بنابر اعلام جعفری دولت‌آبادی دادستان تهران هر کدام به ده سال زندان محکوم شده‌‌اند به عنوان یکی از شاه‌مهره‌های جاسوسی و نفوذ در کشور شناخته می‌شود.

سیامک نمازی این روزها نامش همه جا بر سر زبانها است و اطلاعات دقیق و جزئی درباره اقدامات و فعالیتهایش در رسانه ها منتشر شده است. در کارنامه سیامک نمازی طیف وسیعی از اقدامات سیاسی، اقتصادی، رسانه ای، فرهنگی و... دیده میشود که همه این اقدامات در همه مقاطع، توام با رمز و راز و ابهام و زد و بند بوده است. شاید مهمترین اقدام سیامک نمازی در ایران را بتوان راه اندازی شرکتی به نام آتیه بهار دانست. او با ایجاد شرکت "آتیه بهار" طیف وسیعی از برنامه ها و اقدامات را – از دلالی پروژه های نفتی گرفته تا مشاوره به سرمایه‌گذاران خارجی برای کسب سود بیشتر، برگزاری نمایشگاه و جشنواره عکاسی و تدریس اصول مدیریت و تربیت نیروی انسانی مورد نیاز برای شرکت های بزرگ و... – در دستورکار خود قرار داده بود، با راه اندازی زیرمجموعه‌هایی برای این شرکت "مادر"، دایره اقدامات خود را در سطح کشور وسیعتر کرد.

براساس اعلام روزنامه رسمی، موسس شرکت "آتیه بهار" سیامک نمازی به همراه دختر عمویش پری نمازی و همسرش بیژن خواجه‌پور هستند.

 اطلاعات ۷۳ نهاد دولتی در دسترس «نمازی‌ها»/ جمله کلیدی یک جاسوس
 
یکی از این شرکتهای زیر مجموعه، "آتیه داده پرداز" با فعالیت سرویس دهی خدمات پیام کوتاه و ارزش افزوده هست. "آتیه داده پرداز" حوزه‌ کاری‌اش را، مهیاکننده بستر ارسال پیام کوتاه (انجام کلیه‌ فعالیت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری مرتبط به امور ارتباطات سیار اینترنتی) معرفی کرد.

هرچند در لیست اعضای هیئت مدیره‌ی فعلی "آتیه داده پرداز" نقش طایفه "نمازی‌ها" کم رنگ شده اما یک بررسی ساده نشان می‌دهد که در دوره شکل‌گیری این شرکت، "بیژن خواجه پور" و "پری نمازی"(دختر عموی سیامک) با اعضای هیئت مدیره ی فعلی (جلیلوند) همکار بوده و در راه اندازی این شرکت نقش جدی داشته‌اند. امروز آتیه داده‌پرداز به اذعان همه‌ متخصصین یکی از پرکارترین و بزرگترین شرکت‌های فعال در زمینه ارائه خدمات ارسال پیام کوتاه در کشور است. آتیه داده‌پرداز هم اکنون با 125 نهاد، ارگان، وزارتخانه، بانک و موسسه مالی و اعتباری، رسانه و شرکتهای خصوصی قرارداد همکاری دارد.

 شبکه بانکی کشور زیر نفوذ باند نمازی
 
بیش از 30 بانک بزرگ کشور اعم از خصوصی و دولتی، خدمات ارسال پیام کوتاه به مشتریان خود را به آتیه داده پرداز واگذار کرده اند. نکته اصلی اینجاست که بواسطه این واگذاری، اطلاعات شخصی و مالی میلیونها نفر از مشتریان بانکها به راحتی در اختیار کسانی قرار خواهد گرفت که مناسبات بشدت مشکوکی با خارج از کشور و سرویس‌ها و نهادهای امنیتی غرب دارند.

جالبتر اینکه 43 نهاد حاکمیتی از جمله مجلس شورای اسلامی، وزارت کشور، ستاد اجرایی فرمان امام(ره)، سازمان ثبت احوال کشور، سازمان بازرسی کل کشور، نمایندگی ولی فقیه در حج و زیارت، وزارت کار، وزارت فرهنگ، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، مرکز آمار ایران، سازمان هواپیمایی کشور، شرکت خدمات انفورماتیک ایران و... نیز با این شرکت قرارداد همکاری دارند؛ همچنین علاوه براینها 14 رسانه رسمی کشور و 38 موسسه و شرکت خصوصی نیز خدمات سرویس‌دهی به مشتریان و مشترکان خود را به آتیه داده پرداز سپرده اند.

 اطلاعات ۷۳ نهاد دولتی در دسترس «نمازی‌ها»/ جمله کلیدی یک جاسوس
 
با همه این موارد تصور کنید شرکتی که محوطه دسترسی آن از اطلاعات پیامک‌های اپراتورهای مخابرات گرفته تا مجموعه داده‌های بانکی کشور را شامل می‌شود و در عین حال مدیریت سازمان‌های مردم‌نهاد کل کشور را به واسطه همکاری مستقیم با برنامه عمران سازمان ملل برعهده دارد از چه قدرتی در کشور برخوردار است! به این لیست بلند بالا مجموعه شرکت‌های نفتی بیژن خواجه‌پور شامل دوران انرژی، آذر انرژی، قشم انرژی و نارکنگان را هم می‌توان اضافه کرد!

آتیه داده‌پرداز در بخش معرفی سایت اینترنتی‌اش اینگونه خود را معرفی میکند: «شرکت آتیه داده‌پرداز با بیش از ده سال سابقه در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات، از سال ۱۳۸۲ فعالیت خود را در زمینه ارائه راه حل و راهکارهای مبتنی بر پیام کوتاه قرار داده و در حال حاضر یکی از توانمند‌ترین شرکت‌های سرویس دهنده ارسال و دریافت پیام کوتاه و همچنین سرویس‌های ارزش افزوده (با پیش شماره ۲۰۰۰) به ویژه سرویس‌های بانکی در کشور است...»

این شرکت همانگونه که در بخش معرفی سایت اینترنتی‌اش توصیف کرده، هم‌اکنون قدرتمندترین شرکت سرویس دهنده پیام کوتاه و ارزش افزوده است و به موسسات بزرگ کشور اعم از وزارتخانه ها، نهادهای حاکمیتی، بانکها و موسسات مالی و... سرویس می‌دهد و این به معنای این است که به کلیه اطلاعات شهروندان و مشتریان این موسسات اعم از اطلاعات شخصی، مالی هم دسترسی دارد و مهمتر از همه اینها دسترسی به انبوهی از شهروندان در تمام نقاط کشور است که این دسترسی در مواقع حساس و بحرانهای سیاسی و اجتماعی می‌تواند ابزاری کاربردی جهت جریانسازی و موج‌سازی اجتماعی باشد.

شرکت آتیه داده پرداز که تنها بخش کوچکی از "گروه آتیه" متعلق به خانواده نمازی‌ها است، بخشی از "فهرست افتخارات و تجارب درخشان" خود را اینگونه برشمرده است:

   ارائه بستر اختصاصی ارسال و دریافت پیام کوتاه به بیش از ۲۰ بانک و مؤسسه اعتباری
    طراحی و پیاده سازی نرم افزار موبایل بانک برای بانک های تجارت، اقتصاد نوین و سامان
    ارائه Bluetooth Server و نرم افزار مدیریت مرکزی آن به همراه اول و بانک های تجارت، اقتصاد نوین، پارسیان و همراه اول
    برگزارکننده نظرسنجی و مسابقه برنامه تلویزیونی 90 و سایر برنامه های تلویزیونی
    ارائه کننده خدمات نوین پیام کوتاه به بیش از ۸۰۰ مشتری حقوقی
    ارسال بیش از 10میلیارد پیام کوتاه در سال
    پیمانکار ارائه خدمات پیام کوتاه کلیه اپراتورهای همراه اول، ایرانسل، تالیا، کیش و اسپادان
    عضویت در سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور

 اطلاعات ۷۳ نهاد دولتی در دسترس «نمازی‌ها»/ جمله کلیدی یک جاسوس
 
 سیامک نمازی - آتیه بهار - آتیه داده پرداز
 
گروه آتیه بهار که در سال 73 تاسیس شده بود در سال‌های بعد به یکی از معدود کانال‌های ورود شرکت‌های خارجی به اقتصاد ایران تبدیل شد و توانست با همکاری نیروهایی در بدنه دولت و وزارت نفت وقت به قراردادهای نفتی راه یابد؛ در ادامه در سال 76 و تغییر فضای سیاسی کشور، آتیه بهار در وضعیت مطلوب‌تری قرار گرفت و قراردادهای عظیمی را با شرکت‌های نفتی و غیرنفتی بزرگ امضا کرد البته از طرف دیگر افشای دریافت رشوه توسط یک مقام رده‌بالای ایرانی از شرکت نفتی "استات‌اویل" نروژ در سال 83 مشکلاتی را هم برای آنها ایجاد کرد با این حال از سال 79 انشعابات آتیه بهار یکی پس از دیگری با نام‌های "آتیه داده‌پرداز" "آتیه برنانگر"، "آتیه پایدار"، "آتیه روشن" و "آتیه اینترنشنال" سر برآوردند و این گروه ضمن نفوذ در میان مقامات کشور اهداف اقتصادی و آموزشی خود را در حوزه‌های مختلف پیش می‌برد.

آتیه ‌‎داده‌پرداز در شرایطی آغاز به کار کرد که به عنوان اولین شرکت ارائه دهنده خدمات پیام کوتاه (انجام کلیه‌ فعالیت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری مرتبط به امور ارتباطات سیار اینترنتی) در مدت کمی توانست به قدرتمندترین ارائه دهنده این نوع از خدمات تبدیل شود و همین موضوع منجر شد تا بسیاری از نهادها و موسسات از دولتی و غیردولتی انجام امور پیامکی و انفورماتیک خود را به آنها بسپارند و به این ترتیب سیامک نمازی به وسیله این شرکت به اطلاعات مخاطبین بسیاری از بانک‌ها و موسسات دولتی و غیردولتی کشور دست پیدا کرد.

سیامک نمازی که از همکاری با "تریتا پارسی" برای تأسیس شورای ملی ایرانیان آمریکا (نایاک) تا دریافت بورسیه سازمان NED که نقش آن در انقلاب‌های رنگی متعددی کاملا آشکار است را در کارنامه خود دارد؛ در جریان تحریم ایران نقش پل ارتباطی برخی عناصر بدنام در داخل کشور را با دولت آمریکا بازی می‌کرد و رانت وی و خانواده‌اش زمینه‌ساز نفوذ نرم آمریکا در ایران بود.

همچنین یکی از طرح‌های مهم سیامک نمازی در جریان اعمال تحریم‌های گسترده علیه ایران، پروژه‌ مشترک وی با مرکز ویلسون با موضوع تحریم دارویی ایران به منظور شناسایی راه‌‌های فرار جمهوری اسلامی برای نجات بیماران نیازمند به دارو بود و همه اینها در حالی اتفاق می‌افتاد که شرکت آتیه داده‌پرداز بدون سر و صدا بر بام اشراف اطلاعاتی کشور ایستاده و از اطلاعات پیامک‌های اپراتورهای مخابراتی کشور گرفته تا مجموعه داده‌های قریب به اتفاق بانک‌‌ها و موسسات مالی – اعتباری کشور را به واسطه انبوه مشتریان دولتی و نیمه دولتی خود در اختیار دارد.

 اطلاعات ۷۳ نهاد دولتی در دسترس «نمازی‌ها»/ جمله کلیدی یک جاسوس
 
گروه آتیه بهار که طی سال‌ها توانسته بود شبکه‌ای از اطلاعات را در مورد ایران به دست آورد نقش خود را به خوبی در جریان فتنه 88 بازی کرد و حتی همکاران این گروه آتیه در خارج از کشور، به رسانه‌های ضدایرانی و ضدانقلاب نظیر رادیو فردا، صدای‌ آمریکا و بی‌بی‌سی‌ فارسی هم وارد شدند که یک مورد آن محمد منظرپور سردبیر بخش فارسی صدای آمریکا و مدیر منطقه‌ای بی‌بی‌سی فارسی در اورشلیم است.

افشای خیانت گروه آتیه در جریان فتنه 88 و دستگیری بیژن خواجه‌پور آنها را بر آن داشت تا به منظور کم کردن حساسیت‌ها از خود جدایی سیامک نمازی از گروه آتیه بهار را اعلام کنند البته ناگفته پیداست که با حضور برادر، دختر عمو و شوهر دختر عموی سیامک نمازی در این شرکت نفوذ وی در این شرکت همچنان ادامه دارد.

از سوی دیگر خواجه‌پور خویی – عضو اتاق بازرگانی ایران و انگلیس- در تیرماه 1388 هنگام بازگشت از لندن در فرودگاه دستگیر شد اما به واسطه نفوذ مجموعه‌ای از مقامات داخلی و خارجی به‌رغم محاکمه در دادگاه فتنه به فاصله 4 ماه آزاد شد و برای همیشه همراه خانواده نمازی ساکن ژنو شد!

آتیه داده پرداز و "جمله کلیدی" سیامک نمازی

اینکه شرکت آتیه داده پرداز به راستی یک موسسه خدماتی برای سرویس‌دهی در حوزه پیام کوتاه و ارزش افزوده است یا یک شبکه مخفی کسب اطلاعاتِ میدانی و کفِ جامعه برای دولت‌های متخاصم، باید منتظر واکنش نهادهای امنیتی و دستگاه قضایی کشور ماند تا جواب این پرسش مشخص شود.

چندوقت پیش سیامک نمازی که در کنفرانس aic  سخنرانی میکرد، در تحلیل شرایط سیاسی و اجتماعی ایران جمله عجیبی گفت که شاید پاسخ سوال فوق‌الذکر را مشخص‌تر کند. سیامک در تحلیل خود صریحا گفته است: "شرکت آتیه بهار توانایى دارد تا نتایج انتخابات را پیش بینى کند..."

شاید این اعتماد به نفس سیامک نمازی، متکی به ابزارها و امکانات قدرتمندی است که در ایران دارد؛ ابزارهایی که "آتیه داده پرداز" یکی از کوچکترین آنهاست...
منبع: نسیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 15
  • در انتظار بررسی: 3
  • غیر قابل انتشار: 11
  • ۱۰:۵۳ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۷
    2 0
    هر چی کثافت کاری و فساد از گور بانکهای ربا خوار بلند میشه همه ساکتن مدیرانشون از بچه های بالان
  • ۱۱:۰۲ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۷
    0 1
    مشرق جان! مردم جگر نیستند
  • امیر ۱۱:۵۳ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۷
    3 0
    افرین و درود بر شما.گروه مشرق کارتون عالیه و خوب مطالبی از این دست رو میکنید.افسوس که مردم کمی شوت میزنن!!!صدای امریکا و بی بی سی در رسانه تحت نفوذ باند نمازی ها در ایران بیننده داره مشکل اینجاست
  • ۱۳:۳۴ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۷
    0 0
    پس با این شاهکارهایی که مداوما می آفرینند چه هستند
  • ۱۵:۳۸ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۷
    2 0
    اگه این همه نفوذیه پس چرا 10 سال زندان؟ لابد دو روز دیگه هم چون شهروند امریکایی به حساب میاد آزاد میشه.
  • مصطفی ۱۸:۳۱ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۷
    1 0
    ولی ظاهرا دوستان شما همه رو مثل خودشون جگر فرض کرده اند
  • ۱۸:۵۲ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۷
    1 0
    ماشالا به دستگاههای نظارتی و اطلاعاتی
  • ۱۹:۰۵ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۷
    1 0
    اگه واقعا جاسوسی کرده چرا ۱۰ سال زندان ؟؟؟؟!!!!
  • امیر ۲۱:۲۲ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۷
    3 0
    کی به کیه اینجا؟طرف جاسوسه تا رده های بالا مملکتی نفوذ کرده خوشمزه اینجاس دوران شاه استاندار بوده! خدایا توبه !!!!
    • IR ۰۲:۵۷ - ۱۴۰۲/۰۶/۲۹
      0 0
      استاندار بودن زمان شاه که جرم نیست
  • پرنیان ۰۶:۴۸ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۸
    2 0
    احسنت بر مشرق خدا خیر دنیا و آخرت بدهد که مردم را آگاه می کنید تا خطر نفوذ دشمن را کوچک به حساب نیارن
  • ایرانی ۰۹:۳۰ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۸
    3 0
    تسلیت به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و وزارت اطلاعات . وقتی دولت فقط به درامد پر کردن کیسه از هر طریقی باشد فکر کند دیگر به طرف وماهیت افراد هیچ اعتنایی نمی کند نتیجه همان میشود که نباید بشود؟
    • IR ۰۲:۵۸ - ۱۴۰۲/۰۶/۲۹
      0 0
      تهمت نزن
  • ۰۹:۴۸ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۸
    0 0
    باور کنید حتی اگر باقر نمازی هیچ جنایت و خیانت دیگری بغیر از تحدید نسل ایرانیان در کارنامه نداشت باید اعدام میشد چه برسد به داشتن طومار خیانتهای خود و پسرش! خدایی دلیل اهمال قوه قضاییه چیست؟
    • IR ۰۲:۵۷ - ۱۴۰۲/۰۶/۲۹
      0 0
      قوه قضائیه طبق قانون و عدالت حکم میده نه طبق احساسات

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس