اگر استفاده از بیت‌المال با مجوز قانونی باشد اشکال ندارد، اما باید وجه برق را بپردازند، اگر بدون مجوز باشد، اصل کار خلاف است.

حسینیه مشرق - امروزه در بسیاری از نقاط سراسر کشورمان هیئتها و مراسمات مذهبی بسیاری برگزار می‌شود و موجب شده است بسیاری از جوانان برای حضور در آن هیئتهای هفتگی یا ماهانه از بسیاری از مشغولیتهای خود بزنند و خود را آماده رفتن به هیئت و عزاداری اهل‌بیت (علیهم‌السلام) کنند که این امری بسیار ارزشمند و قیمتی است، اما خوب است برای تقویت کمی و کیفی و پربارتر شدن برداشتمان از معنویات به نکاتی توجه داشته باشیم، به عنوان مثال، ممکن است عده‌ای ندانند حکم شرعی استفاده از برق اصلی شهر را برای چراغانی فضای جلوی تکیه‌ها و هیئتها و داخل آنها چیست و چه بسا سوءتفاهم‌هایی نیز ایجاد شود، در همین راستا حجت‌الاسلام فلاح‌زاده، کارشناس مسائل فقهی درباره استفاده از بیت‌المال در مراسم عزاداری حضرات معصومین (علیهم‌السلام) مطابق با بیانات رهبر معظم انقلاب به سوالی مهم در این باره پاسخ داده است که در ادامه متن و فیلم پاسخ وی ارائه می‌‌شود.

اکثر هیئتای محلی که به مدت ده روز برگزار می‌شود، جهت چراغانی جلوی تکیه یا هیئت از برق اصلی شهر انشعاب گرفته و استفاده می‌کنند. حکم شرعی چیست؟

اگر با مجوز قانونی باشد اشکال ندارد، اما باید وجه برق را بپردازند، اگر بدون مجوز باشد، اصل کار خلاف است و موجب ضمان هم هست، یعنی هزینه برق مصرفی را باید بپردازند. عزادار سید و سالار شهیدان به هر حال قانون نظام اسلامی را رعایت می‌کند و نسبت به این حقوق عمومی و بیت‌المال هم مواظبت دارد.
 
{$sepehr_media_1827957_400_300}
 
منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس