عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: اینکه به سرلشکر شهید حاج حسین همدانی لقب «حبیب» داده شده، به اعتبار ظاهر سن ایشان بوده است.

به گزارش گروه جهاد و مقاومت مشرق، محمدحسین صفارهرندی در یادواره عکس شهدای مدافع حرم در همدان، با بیان اینکه اهالی هنر به ویژه اهل شعر و ادب دست به سرودن سروده‌هایی در مدح بزرگمردی زده‌اند که زندگی او قصیده بلندی است، عنوان کرد: قطعه قطعه زندگی سردار شهید حاج حسین همدانی را می‌توان یک شعر حقیقی تلقی کرد. سرودن شعر در وصف این شهید که او را «حبیب حرم» نامیده‌اند، سخت نیست و کافی است زندگی او منظوم شود. آنچه امام حسین (ع) را جاودانه کرده است، فداکاری و ایثارگری نیست، چرا که فداکاری و ایثارگری‌های زیادی به مانند ایثارگری‌های ایشان اتفاق افتاده است.

وی با بیان اینکه سردار همدانی یکی از انصار امام حسین(ع) است ادامه داد: اینکه به ایشان لقب حبیب داده شد به اعتبار ظاهر سن سردار همدانی بوده است که در سپاه مسن‌ترین‌ها این عنوان را یدک می‌کشند. خصوصیت حبیب این مظاهر در کربلا این بود که در لحظه غوطه‌ور شدن در دریای خون از عظمت مولای خود غافل نشد. هنر شهید همدانی این بود که در طول بیش از 40 سال زندگی قافیه را نباخت و وزن را حفظ کرد.

صفارهرندی با بیان اینکه استحکام رأی او تابع شرایط در حال تغییر نبوده و این فضیلت‌ها است که یک نفر را تبدیل به اسطوره می‌کند، اظهار کرد: سردار همدانی انسانی بود که در فتنه سال 88 به اعتبار تکلیفی که بر دوش داشت، در برابر فتنه بزرگی که علیه انقلاب و نظام تدارک دیده شده بود، جانانه در صحنه حاضر شد و با اقتدار قد علم کرد. سردار همدانی در دلسوزی برای جوانانِ راه گم کرده که در مسیر اشتباه افتاده بودند، کم نگذاشت و تلاش‌های زیادی کرد. هرچه از فتنه دور می‌شدیم، ریزش افراد فتنه بیشتر می‌شد و این از اقدامات هنرمندانه امثال سردار همدانی بود.

وی با بیان اینکه سردار همدانی پس از فتنه نیز با دلسوزی به دنبال اقدامات خیرخواهانه از جمله ایجاد یک محیط برای تفریح جوانان بود، ادامه داد: در منظومه زندگی این شخص بزرگ وقتی تکه‌ها را به هم وصل کنیم، همه آن تکه‌ها یک قصیده می‌شود که یک سمت و سو را دنبال می‌کند. او مورد کینه اشخاصی قرار گرفت که علیه نظام دست به فتنه زده بودند. این اشخاص حتی نتوانستند بغض و کینه خود را پس از شهادت سردار همدانی پنهان کنند.

صفارهرندیخاطرنشان کرد:  سردار همدانی 10ها هزار نفر را از میان مردم برای دفاع از سوریه آموزش داد و زمانی‌که این اتفاق رخ داد جنگ سنجیده‌تر شد. هزینه بیرون آمدن مردم از جهل و نادانی فدا کردن جان است اگرچه هزینه کمی نیست اما ارزش فدا کردن جان را دارد. وی به عنوان هدایت‌کننده خیل بسیاری در داخل و خارج معرفی شده است. ممکن است برخی مسائل در مرور ایام از اذهان و حافظه‌ها خارج و باعث غفلت انسان‌ها شود کما اینکه بسیاری از مسائل در مسیر گذر تاریخ فراموش شده است.

صفارهرندی گفت: اگر برخی از رجال صدر انقلاب در کنار انقلاب قرار دارند و برخی که قرار داشته و یا دارند، هروله بین بهشت و جهنم می‌کنند و مسیر به جای اینکه از خلق خدا تا خدا امتداد داشته باشد گاهی به این طرف و گاهی به آنطرف می‌رود.  این افراد گاهی متوسل به یک قدرت شیطانی می‌شوند و گاهی خود را به عنوان همراه و یار انقلاب نشان می‌دهند که نمی‌توان آن را رد کرد. برای اینکه این اتفاق تکرار نشود باید به تدبیرها و ترفندهایی توسل کرد که این ترفندها هنر است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه چگونه می‌توان قوی‌ترین و اصیل‌ترین عناصر شکل‌دهنده انقلاب را که عظمت این انقلاب را از مرزها فراتر برده‌اند، ماندگار کرد؟ ادامه داد: زبان شعر در ایران اسلامی متعالی‌ترین راه برای ماندگاری این عناصر است. شعر به عنوان هنر متعالی توانایی این را دارد که حافظه‌ها را همواره بر سر موضع حق بیاورد. زندگی افراد بزرگ مانند سردار همدانی را باید به شعر کشید تا ماندگار شود. برای ماندگاری اسطوره‌ها نباید از تأثیر و نقش شعر و شعاری غافل شد.

در پایان این مراسم از برگزیدگان شعر و عکاسی تجلیل شد. در این میان از بهزاد علیپور به عنوان نفر اول، رضا زنگنه نفر دوم، عبدالرحمان رأفتی به عنوان نفر سوم و سعید صیروفی در بخش ویژه تجلیل و قدردانی شد.
منبع: ایسنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس