به گزارش مشرق، سید ناصر موسوی لارگانی در گفتگو با رادیو گفتگو در خصوص تحقیق و تفحص از سهام عدالت در مجلس گفت: این موضوع توسط برخی از نمایندگان مجلس مطرح و در کمیسیون اقتصادی مورد بررسی قرار گفت و در صحن علنی مجلس نیز به آن رای داده شد و گروهی برای پیشگری آن تشکیل شد، اما در مدت 6 ماه فرصتی که باید به نتیجه می رسید نمایندگان نتوانستند نتیجه را به صحن علنی اعلام کنند تا گزارش خوانده شود.
نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس افزود: در روزهای آخر مجلس نهم این گزارش آماده شد اما به دلیل ازدیاد گزارشات، در دستور کار مجلس قرار نگرفت و به همین دلیل برای قرائت به صحن علنی مجلس نرسید.
وی با اشاره به این که در حال حاضر این گزارش آماده است اظهار داشت: زمانی که در صحن علنی بحث آزادسازی سهام عدالت در بورس مطرح شد و طرحی نیز توسط نمایندگاه آماده شده بود؛ صحبت از 5 میلیون تومان بودن ارزش سهام عدالت مشمولین در سال 93 بود که در حال حاضر ارزش آن کاهش یافته است.
این نکاینده مجلس افزود: در آن زمان همچنین بحث هایی مطرح شدکه سهام عدالت به افراد متوسط به پایین جامعه پرداخت شده است و اگر آزادسازی شود، بیشتر آنها فروشنده خواهد بود و افراد خاصی خریدار می شوند که در نتیجه تجمیع قدرت و ثروت برای عده ای خاص اتفاق می افتد.
وی با بیان این که برنامه دولت این بود که سهام عدالت به محلی برای درآمد جزئی و دائمی افراد تبدیل شود نه این که این سهام در بورس فروخته شود و در اختیار عده ای ثروتمند قرار بگیرد گفت: برخی از نمایندگان مجلس نظر بر آزادسازی سهام عدالت دارند تا در زمان آزادسازی افراد بتوانند اقدام به خرید و فروش آنها کنند که قطعا افراد نیازمند فروشنده هستند.
نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: دولت قرار بود این سهام را در اختیار 49 میلیون نفر سهامدار سهام عدالت بگذارد که در حال حاضر این تعداد مشمول هم سهام عدالت دارند و هم ندارند؛ یعنی آنها در مجمعی که تشکیل می شود و هیات مدیره ای که انتخاب می شوند هیچ دخالتی ندارند و به روایتی سهام عدالت دوباره توسط دولت اداره می شود.
وی اضافه کرد: بر این اساس نمایندگان می گویند اگر دولت واقعا سهام عدالت را به مشمولین واگذار کرده است باید گیرندگان سهام عدالت خود در تصمیم گیریها از جمله نصب و عزل افراد تصمیم گیرنده در خصوص سهام عدالت دخیل باشند.