به گزارش مشرق، خبرگزاري آسوشيتدپرس پنجشنبه گذشته اعلام كرد حسن داناييفر، سفير ايران در عراق در گفتوگو با اين خبرگزاري از آزادي جاش فتال و شين باوئر، دو جوان زنداني در ايران در آيندهاي نزديك خبر داده است.
داناييفر به خبرگزاري ايسنا گفت كه در اين گفتوگو اشاره كرده بوده كه يكي از عيديهاي مسلمانان در ماه رمضان، آزاد كردن زندانيان است از اين رو خبرنگار آسوشيتدپرس اينطور برداشت كرده كه قرار است دو متهم آمريكايي در اين ماه آزاد شوند.
علي اكبر صالحي، وزير خارجه ايران روز شنبه ابراز اميدواري كرد كه محاكمه دو جوان آمريكايي در ايران به گفته او به گونهاي پيش رود كه در نهايت آزادي آنها را به همراه داشته باشد.
جاش فتال و شين باوئر به همراه سارا شورد، دو سال پيش به اتهام جاسوسي و ورود غير قانوني در مرز ايران و عراق بازداشت شدند.
سارا شورد سال گذشته با وثيقه اي ۵۰۰ ميليون توماني آزاد شد و به آمريكا بازگشت.
حسن داناييفر، سفير ايران در عراق، خبر آسوشيتدپرس مبني بر آزادي دو متهم آمريكايي در آينده نزديك را رد كرد و گفت پرونده اين دو آمريكايي در قوه قضائيه ايران در حال بررسي است.