به گزارش خبرنگار ورزشی مشرق، کلان شهر تهران که عنوان پایتخت جمهوری اسلامی را یدک می کشد، با مشکلات متعددی دست و پنجه نرم می کند. همین هم باعث شده تا عضویت در شورای اسلامی این شهر از اهمیت خاصی برخوردار باشد.
عضویت به عنوان یکی از اعضای این شورا که چنین اهمیتی دارد، نیازمند تخصص و صرف وقتی فرای یک شغل تمام وقت است. به همین دلیل، انتقاداتی به برخی اعضای آن مبنی بر نداشتن تخصص و عدم وقت گذاری برای این فعالیت، مطرح بوده است.
این انتقادات، اکنون به هادی ساعی بیش از پیش شده است. همواره این ایراد به وی وارد بوده که تخصص چندانی در امور شهری نداشته و همین موجب می شود تا تصمیمات شورا از قدرت کارشناسی کمتری برخوردار باشد. در حقیقت، برخی بر این باور بودند که وی تنها به دلیل شهرتی که میان مردم داشت، توانست آرای لازم را برای حضور در این شورا به دست آورد.
اما در دوران اخیر، ایراد چند شغله بودن نیز به وی وارد شده است. البته، وی در برهه ای، به دلیل حضور در تیم ملی تکواندو، مدتی مورد این انتقاد قرار داشت که برای شورای شهر و مردم پایتخت، دلسوزی لازم را ندارد که با پاسخ هایی نیز همراه بود؛ اما این روزها شاهد تکثر انتصاب ها برای وی هستیم.
وی در حالی که عضو شورای اسلامی شهر تهران است، عضویت در کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک، عضویت در هیئت رئیسه فدراسیون تکواندو، عضویت در هیئت مدیره باشگاه سایپا و عضویت در هیئت مدیره باشگاه نفت را نیز یدک می کشد. در چنین شرایطی است که این پرسش ایجاد می شود که آیا وقت کافی برای رسیدگی به این سمت ها که عمدتا درگیر با بیت المال و حق الناس است را دارد؟
در چنین فضایی است که به یک باره حکم وی به عنوان نماینده تام الاختیار در باشگاه نساجی مازندران نیز منتشر می شود که خود حکایتی جالب توجه است. وی از این به بعد، تمامی اختیارات برای چیدمان هیئت مدیره و مدیرعامل این باشگاه شمالی را دارد و باید به اوضاع و احوال ان نیز رسیدگی کند.
اینکه براساس قانون چنین امکانی را دارد که چندین سمت را همزمان برعهده گیرد یا خیر، موضوعی است که باید توسط حقوقدانان مطرح شده و پاسخ داده شود؛ اما به راستی، در چنین وضعیتی، می توان انتظار داشت تصمیمات تخصصی و کارشناسی اتخاذ شود؟ آیا نباید فکری به حال این وضعیت کرد و پرسید، یک شخص چقدر توانایی و ظرفیت دارد که اینقدر سمت می گرد؟