وزیر ورزش و جوانان می‌گوید از زمانی که به این وزارتخانه آمده ریالی به تیم‌های حرفه‌ای از بیت‌المال کمک نکرده است.

به گزارش مشرق، محمود گودرزی وزیر ورزش و جوانان در دیدار با مجمع نمایندگان مجلس شورای اسلامی استان مازندران گفت: از نمایندگان می خواهم برای مقابله با فساد در کنار وزارت ورزش و جوانان باشند.

وی در خصوص حوزه جوانان تصریح کرد: بعد از ادغام دو سازمان و تشکیل وزارت ورزش و جوانان بودجه حوزه جوانان 7 میلیارد تومان بوده که بنا به گفته یکی از نمایندگان مجلس هزینه آسفالت یک راه روستایی هم نیست، البته خود قانونگذار تکلیف کرده که در این حوزه وزارت ورزش و جوانان فقط یک هماهنگ کننده بین دستگاه های متولی امور جوانان است و سیاست ها و برنامه ها را به این دستگاه ها تکلیف و هماهنگ می کند که در این خصوص ما ستاد ملی ساماندهی امور جوانان را هر ماه با حضور یکی از استانداران و اعضای ستاد برگزار می کنیم و در سطح استان ها و شهرستان ها نیز این ستاد با ریاست استانداران برگزار می شود.

وزیر ورزش و جوانان در خصوص تدوین قانون اهداف و وظایف این وزارتخانه خاطرنشان کرد: از روزی که به این وزارت خانه آمدم بلافاصله اقدامات را در این زمینه آغاز کردیم و بعد از 6 یا 7 ماه با کارهای کارشناسی به یک لایحه رسیدیم که مراحل آن در کمیسیون های فرعی دولت طی شده و منتظر هستیم تا در صحن علنی دولت نیز مطرح شود تا ان شا الله به زودی تقدیم مجلس شورای اسلامی شود.

گودرزی همچنین در خصوص تدوین قانون ورزش کشور گفت: آخرین قانون ورزش برای سال 1350 کشور بوده که تدوین این قانون نیز که قانون نسبتا مترقی است و همه زوایا در آن لحاظ شده است تمام شده و به زودی به مجلس شورای اسلامی ارائه می شود.

با استعدادیابی قهرمانی ها توسعه خواهد یافت

وی در ادامه با اشاره به شرایط المپیکی‌ها، یادآور شد: در 15 دوره ای که در المپیک حضور داشتیم به طور میانگین 4 و نیم مدال کسب کرده ایم و به نظر می رسد استطاعت ورزش ما در همین حد است. امیدواریم با کار استعدادیابی این قهرمانی ها توسعه پیدا کند و پایدار شود.

وزیر ورزش در بخش دیگری از سخنان خود آمایش سرزمینی در حوزه ورزش را مورد توجه قرار داد و افزود: توسعه زیرساخت ها بدون توجه به یک نگاه آمایشی کار اشتباهی است. طبق یک نگاه آمایشی باید ببینیم مثلا در مازندران چه استعدادهایی در کدام منطقه داریم و بعد به تناسب آن استعداد و منطقه جغرافیایی و توانمندی های فیزیکی، روحی و روانی و فرهنگی به ایجاد زیرساخت های ورزشی مبادرت کنیم که این نگاه آمایشی در گذشته مورد توجه قرار نگرفته و ما وارث این زیرساخت های بدون توجه به یک نگاه آمایشی هستیم. ما این آمایش سرزمینی را انجام داده ایم و همه این برنامه ها و پروژه ها وجود دارد ولی در مرحله اجرا به دلایل محدودیت های اعتباری و مالی با مشکل رو برو هستیم.

گودرزی در خصوص سرانه ورزشی استان ها گفت: من معتقدم سهم ورزش مازندران با توجه به ظرفیت هایی که دارد باید بیشتر باشد اما وضعیت مازندران در این خصوص نسبت به خیلی از استانهای دیگر مثل تهران که خیلی سرانه پایینی دارد مناسب است.

وزیر ورزش و جوانان افزود: از زمانی که به این وزارتخانه آمده ام طبق مصوبه مجلس شورای اسلامی حتی یک ریال به تیم های حرفه ای از بیت المال کمک نکرده ام. امیدوارم نمایندگان دلسوز مردم در کنار مسوولان وزارتخانه  کمک کنندتا  جریانهای  فساد برانگیز نتواند به ورزش آسیب وارد کنند.

10 درصد بودجه به ورزش همگانی اختصاص داده شده است

وی افزود: برای اولین بار در ورزش کشور 10 درصد بودجه به ورزش همگانی اختصاص پیدا کرد که همین امر باعث شد آمار پرداختن مردم به ورزش از 10.5 درصد به 21 درصد افزایش پیدا کند، فشارها و توصیه های ما باعث شد که حتی رسانه های زرد هم به این مقوله بپردازند. امیدواریم تا پایان دولت یازدهم این رقم به 30 درصد برسد و ورزش در سبد خانواده های ایرانی قرار گیرد.

منبع: سایت وزارت ورزش و جوانان

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس