کد خبر 59218
تاریخ انتشار: ۷ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۸:۵۵

چاي و قهوه از نوشيدني‌هاي عام پسند دنيا به شمار مي‌روند. در بعضي كشورها، قهوه نسبت به چاي طرفدار بيشتري دارد. تركيبات اين دو نوشيدني تقريبا يكسان است و به يك شيوه هم درست مي‌شود براي مثال هر دوي اين نوشيدني‌ها بوته‌هايي هستند كه در زمين رشد مي‌كنند و اين است كه شباهت زيادي به هم دارند اما ميوه آنها متفاوت است البته مواد مغذي آنها بسيار شبيه يكديگر است.

به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، چاي انواع مختلفي دارد و هر نوع آن نيز خواص مختص به خود را دارد. البته خواص مشتركي هم وجود دارد از جمله اينكه همگي داراي آنتي اكسيدان هستند.

بايد گفت كه چاي سبز و سفيد نسبت به بقيه چاي‌ها مفيدتر مي‌باشند. چاي سياه خواص شيميايي بيشتري نسبت به چاي‌هاي ديگر دارد.

چاي محتوي فلورايد است كه فوايد زيادي براي دندان ها و استخوان‌ها دارد همچنين مقدار كافئين موجود در چاي يك دوم قهوه مي‌باشد. چاي متابوليسم بدن را افزايش داده و در درمان بيماري‌هاي چشمي موثر است.

هشدارهايي در مورد استفاده از چاي

هنگام مصرف چاي بايد توجه داشته باشيد كه چاي داراي كافئين است و كافئين بيش از اندازه موجب اعتياد مي‌شود و در صورتي كه حس كنيد به چاي اعتياد داريد سريعا پزشك خود را در جريان بگذاريد. البته در صورتي كه از بيماري‌هاي كليوي رنج مي‌بريد بايد در مصرف چاي احتياط بكنيد.

نكاتي در مورد چاي

بيش‌ از نيمي از افراد چاي را با قند، شكر يا هر شيريني ديگر استفاده مي‌كنند البته بايد توجه داشته باشيد كه اين مواد همراه با چاي بعضي از خواص آن را از بين مي‌برند و بهتر است كه آن را بدون هيچ شيريني استفاده كنيد تا ارزش آن حفظ شود، همچنين چاي را فقط 3 تا 5 دقيقه بجوشانيد تا خواص خود را از دست ندهد.

براساس گزارش پايگاه اطلاع رساني سايپتدفايند، بعضي از مردم داروهاي گياهي و جوشانده‌هاي طبيعي براي درمان برخي بيماري‌ها استفاده مي‌كنند البته چاي يكي از بهترين جوشانده‌هاي گياهي به شمار مي‌رود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس