به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، چاي انواع مختلفي دارد و هر نوع آن نيز خواص مختص به خود را دارد. البته خواص مشتركي هم وجود دارد از جمله اينكه همگي داراي آنتي اكسيدان هستند.
بايد گفت كه چاي سبز و سفيد نسبت به بقيه چايها مفيدتر ميباشند. چاي سياه خواص شيميايي بيشتري نسبت به چايهاي ديگر دارد.
چاي محتوي فلورايد است كه فوايد زيادي براي دندان ها و استخوانها دارد همچنين مقدار كافئين موجود در چاي يك دوم قهوه ميباشد. چاي متابوليسم بدن را افزايش داده و در درمان بيماريهاي چشمي موثر است.
هشدارهايي در مورد استفاده از چاي
هنگام مصرف چاي بايد توجه داشته باشيد كه چاي داراي كافئين است و كافئين بيش از اندازه موجب اعتياد ميشود و در صورتي كه حس كنيد به چاي اعتياد داريد سريعا پزشك خود را در جريان بگذاريد. البته در صورتي كه از بيماريهاي كليوي رنج ميبريد بايد در مصرف چاي احتياط بكنيد.
نكاتي در مورد چاي
بيش از نيمي از افراد چاي را با قند، شكر يا هر شيريني ديگر استفاده ميكنند البته بايد توجه داشته باشيد كه اين مواد همراه با چاي بعضي از خواص آن را از بين ميبرند و بهتر است كه آن را بدون هيچ شيريني استفاده كنيد تا ارزش آن حفظ شود، همچنين چاي را فقط 3 تا 5 دقيقه بجوشانيد تا خواص خود را از دست ندهد.
براساس گزارش پايگاه اطلاع رساني سايپتدفايند، بعضي از مردم داروهاي گياهي و جوشاندههاي طبيعي براي درمان برخي بيماريها استفاده ميكنند البته چاي يكي از بهترين جوشاندههاي گياهي به شمار ميرود.