کد خبر 585133
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۲

زولبیا و بامیه یکی از پرطرفدارترین خوراکی های ماه مبارک رمضان است که سر سفره افطار و سحر دیده می شود.

مراقب خوردن زولبیا و بامیه باشیدبه گزارش مشرق، زولبیا و بامیه از انواع شیرینی هایی است که در ماه مبارک رمضان بسیار زیاد مصرف می شود. شاید بتوان گفت که بعد از خرما، مهمترین شیرینی افطار و سحر روزه داران است.
 
بهتر است زولبیا و بامیه از شیرینی فروشی هایی دارای مجوز بهداشتی تهیه شود، چرا که برخی اماکن تهیه زولبیا و بامیه از روغن جامد، نیمه سوخته و رنگ های غیر مجاز استفاده می کنند که تهدید کننده سلامت افراد است.
 
مقدار مصرف زولبیا و بامیه باید محدود و در حد رفع نیاز ذائقه فرد باشد نه رفع نیاز وعده غذایی، مصرف زیاد آن در وعده افطار باعث افزایش قند و چربی خون شده و تعادل چربی های بدن را خنثی می کند و از سویی باعث افزایش فشار خون، چربی های بدن، بیماری های قلبی و عروقی می شود.
 
بهتر است به جای تامین قند بدن در طول روزه داری، از غلات (نان و برنج) استفاده کنیم و از خوردن خوراکی های چرب و شیرین مثل حلوا، زولبیا، بامیه، گز و سوهان پرهیز شود.

منبع: مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس