كيانوش رستمي بهترين وزنه‌بردار جهان در رده جوانان در ميان استقبال گرم مردم و مسئولان استان كرمانشاه، وارد شهر كرمانشاه شد.

به گزارش مشرق به نقل از روابط عمومي اداره كل تربيت بدني استان كرمانشاه مراسم استقبال از اين چهره ارزنده ورزش كشور عصر ديروز در فرودگاه شهيد اشرفي اصفهاني برگزار شد.
در اين مراسم كه مهدي گرداني مديركل تربيت بدني استان، فخري رئيس هيئت وزنه‌برداري استان و جمع ديگري از مسئولان حضور داشتند، كيانوش رستمي مورد استقبال گرم قرار گرفت.
رستمي در حاشيه اين مراسم در گفت‌وگو با خبرنگاران اعلام كرد؛ از حالا به بعد تنها به رقابت‌هاي جهاني پاريس و المپيك فكر مي‌كنم.
وي گفت: براي شكستن ركورد جهان كه 218 كيلوگرم است در مسابقه شركت كرده بودم، اما با افتادن وزنه 204 كيلوگرمي برنامه‌هايم به هم ريخت و مجبور شدم تنها براي رقابت و كسب مدال طلا در حركات دو ضرب به كارم ادامه بدهم. اين موضوع باعث شد به برنامه‌اي كه از قبل پيش‌بيني كرده‌ام نرسم.
وي اظهار داشت: ميخواستم ابتدا وزنه 204 كيلوگرمي، سپس وزنه 210 كيلوگرمي و پس از آن ركورد جهان يعني وزنه 219 كيلوگرمي را حمل كنم كه با افتادن وزنه 204 كيلو اين برنامه به هم خورد.
رستمي در مورد رقابت‌هاي يك ضرب تصريح كرد: وزنه 171 كيلوگرمي كه در آن ناكام ماندم وزنه‌اي نبود كه نتوانم بزنم اما در حركت دوم هر دو آرنجم به صدا درآمد و مطمئن بودم اگر بخواهم روي اين وزنه به خودم فشار بياورم احتمال از دست دادن مسابقات دو ضرب به دليل آسيب ديدگي وجود داشت.
وي گفت: بنابراين اين فرصت را به خودم دادم تا اختلاف سه كيلوگرمي را در حركات دو ضرب جبران كنم. با اين حال خوشحالم كه توانستم به مدال طلا برسم و از تماشاگراني كه از من حمايت كردند تشكر مي‌كنم، از حالا به بعد تنها به رقابت‌هاي جهاني پاريس و مدال المپيك فكر مي‌كنم.
ژكيانوش رستمي نخستين وزنه‌بردار جهان است كه موفق شده در دو سال پياپي عنوان قهرماني رقابت‌هاي قهرماني جهان را به خود اختصاص دهد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس