اگرچه در این گشت متخلفان بیش از 400 میلیون ریال جریمه شدند اما نکته قابل توجه در این گشت تخلفات بهداشتی بود که در این فرودگاه ها انجام می شد طوری که از 8 غرفه بازرسی شده، 5 غرفه دارای تخلفات بهداشتی بودند.
کاظمی کارشناس بهداشت محیط شهر ری در این خصوص گفت: نداشتن لباس مناسب بهداشتی، نامناسب بودن نگهداری برخی از مواد غذایی، نداشتن کارت بهداشت برخی از پرسنل و سیمکشی غیر استاندارد و خطرناک در محیط آشپزخانه عمدهترین ایرادهای بهداشتی و ایمنی این واحدها تشخیص داده شد.
وی افزود: مواد غذایی غیربهداشتی که مورد استفاده قرار می گیرند، با تشخیص کارشناس بهداشت در محل معدوم و گزارش تخلف به رئیس شعبه سیار گشت مشترک ارجاع داده می شود.
اما تخلفات بهداشتی تنها تخلف این واحدها نبود و این غرفه ها به لحاظ گران بودن خدمات و ارائه ندادن فاکتور خرید نیز متخلف شناخته شدند و برای آنها پرونده تعزیراتی تشکیل و در محل اجرای حکم شد و متخلفان علاوه بر جریمه نقدی در حق صندوق دولت با حکم رئیس شعبه حاضر در گشت مشترک به استرداد حق شاکی نیز محکوم شد و شاکیان با ارائه فاکتور خرید مبالغ اضافه دریافتی پرداختی را از واحد متخلف دریافت کردند.
امید شهرآبادی رئیس گشت های مشترک تعزیرات حکومتی استان تهران رسیدگی به تخلفات واحدهای خدماتی که مسافران با آن سر و کار دارند را اولویت تعزیرات حکومتی در این ایام عنوان کرد و گفت: استرداد حق شاکی یکی از حکم های رئیس شعبه تعزیرات حکومتی است که اگر پرونده ای شاکی خصوصی داشته باشد متخلف علاوه بر جزای نقدی در حق صندوق دولت موظف به پرداخت اضافه دریافتی (گرانفروشی) به شاکی است.
وی در مورد وضعیت تخلفات تعزیراتی در فرودگاه ها گفت: چند وقتی است که از مدیران فرودگاه های امام خمینی (ره) و مهرآباد درخواست کرده ایم تا مکان مشخصی در اختیار گشت مشترک تعزیرات حکومتی قرار دهند تا بتوانیم به صورت مستمر به تخلفات انجام شده در این فرودگاه ها رسیدگی کنیم که متاسفانه تاکنون به رغم پیگیریها بی پاسخ مانده است.