کد خبر 543189
تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۰:۲۶

برخی سناتورهای مشهور آمریکا به بیان دیدگاه‌های خود درباره نتایج انتخابات ایران پرداختند و در این بین رییس کمیته شورای روابط خارجی سنای آمریکا رهبر ایران را سدی در برابر تغییرات مدنظر نامید.

به گزارش مشرق، روزنامه «واشنگتن پست» در گزارشی با اشاره به نتایج انتخابات ایران در جمعه گذشته و ذکر «پیروزی غیر قابل پیش‌بینی میانه‌رو‌ها و اصلاح طلبان در اولین انتخابات بعد از توافق هسته‌ای ایران نوشت: در کنگره آمریکا بسیاری از منتقدان سرسخت توافق حال می‌گویند که نتایج انتخابات موردی قابل ملاحظه نبود.

«لیندسی گراهام» سناتور جمهوریخواه ایالت کارولینای جنوبی با زیر سئوال بردن نظام سیاسی ایران گفت: «نظام سیاسی ایران یک لطیفه است.»

وی افزود، با وجود پیروزی قابل توجه میانه روها در تهران و دیگر نقاط، این نتایج هیچ گشایشی در بر ندارد.

گراهام گفت: «در ایران هیچ میانه رویی وجود ندارد. این موضوع افسانه‌ای است که من خریدارش نیستم.»

به نوشته این روزنامه، بسیاری از منتقدان سرسخت توافق هسته‌ای با ایران قبل از انتخابات نیز به خاطر حذف بسیاری از نامزدهای میانه‌رو و اصلاح طلب از حضور در انتخابات به سرزنش و انتقاد از این انتخابات پرداخته بودند.

«جان مک‌کین» سناتور جمهوریخواه ایالت آریزونا و رییس کمیته نیروهای مسلح سنا که از مخالفان توافق هسته‌ای است، در این زمینه گفت: «انتخابات ایران اهمیتی ندارد.»

سناتور جمهوریخواه «جیمز ریش» از آیداهو  نیز با انتقاد از میانه‌روهای ایران گفت: «من این افراد را میانه رو نمی‌نامم. انتخابات هیچ تغییری را نشان نمی‌دهد.»

واشنگتن پست در ادامه به شادی برخی اندک مخالفان توافق هسته‌ای با ایران نسبت به نتایج انتخابات ایران اشاره کرد و نوشت آن‌ها در حال جشن گرفتن این مسئله هستند زیرا آن‌را نشانی از تغییر در ایران می‌دانند.

«باب کورکر» سناتور جمهوریخواه ایالت تنسی رییس کمیته روابط خارجی سنای آمریکا گفت: «من از انتخاب چهره‌های میانه‌روتر در ایران خوشحالم. البته سئوال اینجاست که آیا اضافه شدن چهره‌های بیشتری از میانه روها  موردی ظاهری است یا این‌که سیاست‌های ایران تغییر خواهند یافت؟

البته سناتور دموکرات «کریس کوونز» با احتیاط بیشتری در این باره نظر داد، به طوری که وی گفت: «نامزدهای تایید شده از سوی رژیم ایران حکایت از نیات ایران دارند.»

وی گفت که به شدت شک و تردید دارد که پیروزی میانه روها پیشرفتی را موجب شود.

و سرانجام این‌که «رابرت منندز» سناتور دموکرات ایالت تنسی با ابراز ناامیدی از پیروزی میانه روها در ایران از تقدیم لایحه‌ای ضد ایران به سنا در آینده خبر داد.

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • گاوچرون ۰۸:۵۹ - ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    0 0
    اصلاحات هیچوقت به دنبال خوش آمد آمریکا نبوده و نیست. ما به دنبال احقاق حقوق مدنی و اجتماعی مسلم خود و برقراری عدالت در ابعاد مختلف هستیم
  • وحید ۰۹:۵۸ - ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    0 0
    اکثریت مردمِ بزرگ ایران، همواره با حضور پرشور خود در صحنه های مختلف سیاسی و اجتماعی، یک سیلی محکم به صورت و حیثیتِ افرادی مثل گراهام می زنند. نظام سیاسی ایران لطیفه است یا آنچه در آمریکا می گذرد؟ ایران لطیفه است یا آمریکا که تمام موجودیتش در انحصار یک عده صهیونیست مسیحی و یهودی است؟ مضحک آنجاست که آمریکا به خودش حق می دهد درباره ی تمام جهان، نظر بدهد و هیچ کس هم نه نگوید. الآن در این دنیا، غیر از چهار یا پنج کشور، کدام کشورها هستند که تمام موجودی و حیثیت و تاریخشان، آلت دست آمریکا نیست؟ اگر کشورهای جهان، به منافع بلند مدّت ملّی خود می اندیشیدند و بر توان داخلی و مردمشان تکیه می کردند، و سرانشان مثل نوکرهای حلقه به گوش، در برابر آمریکایی ها، گوش به فرمان، نمی نشستند، افرادی همچون مک کین، قاتل دیوانه با جنایاتش در ویتنام و امثالهم، برای هر گوشه ی جهان، تصمیمی نمی گرفتند. به قول آن سخن مشهور: دریغ از مردی و سنگی!!!
  • ۱۰:۰۴ - ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    0 0
    بابات لطیفه اس تروریست پرور

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس