به گزارش مشرق، حجتالاسلام مهدي طائب در حاشيه نخستين يادواره شهداي جهاد سازندگي لرستان در خرمآباد در پاسخ فارس مبني بر اينكه جريان انحرافي در حال قدرت گرفتن است و چگونه بايد با آن مقابله كرد گفت: من اين مطلب كه برخي ميگويند جريان انحرافي قدرت گرفته و يا در حال قدرت گرفتن است را قبول ندارم بلكه اين جريان به دنبال قدرت گرفتن بود، به دنبال قدرت گرفتن هست و به دنبال تخريب است.
اين استاد حوزه و دانشگاه مدام از فعل مفرد براي توصيف عملكرد اين جريان استفاده ميكرد، گفت: امروز ما در وضعيتي از بصيرت مردم به سر ميبريم كه اين جريان انحرافي فقط و فقط كاري كه توانست بكند برخلاف ميل باطني خود اين بود كه مردم ما بيشتر بصير شدند و بيشتر فهميدند، يعني هرگز مردم ما اين جريان را نپذيرفته و نميپذيرند.
وي تصريح كرد: جرياني كه بخواهد با پول نماينده به مجلس به فرستت در نزد اين مردم با اين سطح بصيرت منفورترين آدم است، بنابر اين بايد بداند كه هرگز راي نميآورد چرا كه اين جريان يك جريان پولي است.
حجتالاسلام طائب در ادامه در پاسخ اين سئوال خبرنگار فارس مبني بر اين كه فتنه 88 به بيگانگان وابسته بود، جريان انحرافي به كجا يا چه كسي وابسته است، گفت: اين جريان هم دنباله همان فتنه 88 است و دقيقا همان جرياني كه در فتنه 88 در پيش گرفته بودة اين هم در پيش گرفته است.
نخستين يادواره 85 شهيد جهادسازندگي لرستان در خرمآباد برگزارشد.
استاد حوزه و دانشگاه گفت: جريان انحرافي يك جريان پولي است که به دنبال قدرت گرفتن هست و به دنبال تخريب است.