به گزارش مشرق به نقل از جهان، در همين رابطه، خانم ش. ع در گفتگويي كه با يك سايت سينمايي انجام داده، از سفر خود به هند براي تكميل دورههاي انرژي درماني خود پرده برداشته است.
وي در این گفتگو اذعان كرده كه "من در مقطعي كوتاه به هندوستان سفر داشتم تا دورههاي انرژي درمانيام را تكميل كنم. بعد به ايران برگشتم."
ش. ع ادامه ميدهد: من مدت سه سال در دانشگاهي بينالمللي در دبي زبان انگليسي ميخواندم و پس از گذراندن دورههاي انرژي درماني، اين بار نيز همچنان مشغول تحصيل زبان هستم.
اينكه اين بازيگر سينمايي به راحتي از تكميل دورههاي انرژي درماني خود در هند در مصاحبه با رسانهها خبر ميدهد حاكي از آن است كه موضوع انرژي درماني در ميان برخي همصنفان وي، به موضوعي عادي تبديل شده است.
عدم نظارت نهادهاي مربوطه از جمله وزارت ارشاد بر برخي فعاليتهاي ضدفرهنگي بازيگران به عنوان قشري كه قرار است الگوي جامعه به شمار روند، باعث بروز برخي ناهنجاريهاي اجتماعي در سطح جامعه شده است.
ش. ع همچنين در اين مصاحبه، در بيان اصليترين دغدغههاي خود، ذكر اشتباه سال تولدش در سايتها را به عنوان يكي از ناراحتيهاي هميشگي خود عنوان كرده است.