کد خبر 52704
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۰:۱۴

سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) روز شنبه اعلام کرد هواپیماهای جنگی این سازمان 16ژوئن به اشتباه ستونی از نیروهای مخالف معمر قذافی رهبر لیبی را در منطقه بریقه هدف قرار دادند.

به گزارش گروه دفاع و امنیت مشرق، ناتو در بیانیه ای اعلام کرد پس از بررسی گزارش ها مبنی بر این که نیروهای مخالف قذافی روز پنج شنبه در حمله ای هوایی در منطقه بریقه هدف قرار گرفته اند، این سازمان هم اکنون تایید می کند که خودروهایی که هدف قرار گرفتند بخشی از یک گشتی مخالفان بود.
در این بیانیه آمده است :‌‌ این حادثه در یک منطقه درگیری بین نیروهای قذافی و نیروهای مخالفان روی داد .
سازمان پیمان آتلانتیک شمالی اعلام کرد: ما از کشته یا زخمی شدن افراد بر اثر این حادثه شوم متاسف هستیم . ناتو هم اکنون قطعنامه 1973شورای امنیت سازمان ملل متحد را در خصوص ایجاد منطقه پرواز ممنوع بر فراز لیبی اجرا می کند.
شورای امنیت سازمان ملل متحد با تصویب این قطعنامه، مجوز انجام هر اقدام ضروری را برای محافظت از افراد غیر نظامی در لیبی صادر کرده است.
در ادامه این بیانیه آمده است ستونی از خودروهای نظامی از جمله تانک ها در منطقه ای که نیروهای قذافی اخیرا فعالیت می کردند، مشاهده شد.
این بیانیه می افزاید : تشخیص داده شد که این خودروها و ادوات نظامی تهدیدی برای افراد غیر نظامی هستند و بدین ترتیب هواپیماهای ناتو آنها را هدف قرار دادند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از بروکسل، ناتو اعلام کرد این سازمان همواره تلاش می کند از تلفات افراد غیر نظامی اجتناب کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس