کد خبر 50972
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۰:۴۶

فرماندار خرمشهر گفت: به ‌‌دليل منهدم‌ كردن مهمات جمع‌آوري شده، خرمشهريها فردا صداي انفجار خواهند شنيد.

به گزارش مشرق، عبدالله حسيني امروز در گفت‌وگو با فارس اظهار داشت: با توجه به ادامه عمليات پاكسازي مناطق آلوده به مين در منطقه عملياتي شلمچه با جمع‌آوري مهمات باقيمانده از جنگ تحميلي، هر از گاهي اين مهمات معدوم مي‌شود.
وي اظهار داشت: به همين دليل فردا از ساعت 9 آغاز و تا ساعت 13 شهروندان خرمشهري به‌ويژه ساكنان مناطق هم‌جوار شلمچه صداي انفجارهاي پي‌در‌پي را خواهند شنيد.
وي گفت: در حال حاضر تعداد قابل توجهي مهمات باقيمانده از جنگ تحميلي در شلمچه وجود دارد كه امكان برگشت شهروندان آن مناطق را تا به امروز با مشكل مواجه كرده است.
فرماندار خرمشهر خاطرنشان كرد: تاكنون تعداد قابل توجهي از زمين‌هاي منطقه عملياتي شلمچه توسط گروه مين‌زداي وزارت دفاع پاكسازي شده است كه بلافاصله مراكزي همچون منطقه آزاد اروند و راه‌آهن عمليات‌هاي اجرايي در آن آغاز كرده‌اند.
حسيني در پايان ابراز اميدواري كرد روند پاكسازي مناطق عملياتي شلمچه با سرعت هر‌چه بيشتر ادامه يابد تا شاهد شكوفايي مجدد اين منطقه در بخش‌هاي مختلف تجاري و كشاورزي باشيم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس