وی افزود: یکی از مطالبات مردم و تأکیدات مقام معظم رهبری مبارزه با مفاسد اقتصادی است. یکی از وظایف اساسی مجلس شورای اسلامی نظارت از طرق مختلف است.
نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: مجلس زمانی قدرتمند است و خاصیت دارد که نظارت را به معنای واقعی اجرایی کند.
خجسته با اشاره به تحقیقات و تفحصات انجام شده در مجلس از سوی سازمانها و نهادهای مختلف خاطرنشان کرد: باید دید چه نتایجی از این تحقیق و تفحصات حاصل شده است. تحقیق و تفحص از مجموعه اقتصادی بنیاد شهید به نتایج خوبی رسید.
وی افزود: در این تحقیق و تفحص از بنیاد شهید 45 کارشناس خبره از دیوان محاسبات، سازمان بازرسی، و بانک ملی همکاری داشتند،30 هزار برگ سند در جریان این تحقیق و تفحص بهدست آمد.
رئیس کمیسیون شوراهای مجلس اظهار داشت: سعی ما بر این بود تا تحقیق و تفحص از بنیاد شهید هرچه زودتر در مجلس قرائت شود. نمایندگان، خانوادههای شهدا و... از ما سؤال میکنند که چرا گزارش این تحقیق و تفحص قرائت نمیشود.
خجسته خاطرنشان کرد: عوامل و موانع متعددی از جمله تطمیع و تهدید و فشارها بر سر راه انجام تحقیق و تفحص از بنیاد شهید وجود داشت، اما ما آنها را تحمل کردیم. امروز مردم انتظار دارند که این تحقیق و تفحص قرائت شود. چرا این امر صورت نمیگیرد.
وی افزود: گزارشات تحقیق و تفحص از بنیاد شهید را بهصورت مستمر به رئیس مجلس ارائه کردیم. گزارش مجمل و مفصل تحقیق و تفحص که گزارش مفصل آن هزار و 100 صفحه و گزارش مجمل آن بین 20 تا 30 صفحه بود را به دوستان ارائه کردیم، اما متأسفانه جلسهای که بنا بود تا در 24 آبان ماه قرائت گزارش تحقیق و تفحص در صحن علنی تصویب شود، دوستان در این جلسه حضور پیدا نکردند و به جای آن مصاحبههایی انجام شد که گفته میشد این گزارش مستند نیست و با بغض این گزارش تهیه شده است.
نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی در پایان گفت: من به کسانی که میگویند تهیه گزارش تحقیق و تفحص از بنیاد شهید با حب و بغض همراه است، میگویم آیا جعل درصد جانبازی با فشارهای سیاسی حب و بغض است؟ آیا اتفاقات بیمه دی، سازمان اقتصادی کوثر، اتفاقات مربوط به صرافی بانک دی، آیا دست سلطان شکر در شرکت اقتصادی سبحان و امثال آن فاقد مستندات بوده و حب و بغض است.