قائم مقام موسسه فرهنگي و اطلاع رساني تبيان گفت: در يک هفته‌اي که از راه‌اندازي شبکه اجتماعي تبيان مي‌گذرد، تعداد اعضاي آن به حدود 4 هزار نفر رسيده است.

به گزارش مشرق به نقل از مهر، محمدجعفر محمدزاده معاون مطبوعاتي و امور اطلاع رساني وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي عصر امروز از موسسه فرهنگي و اطلاع رساني تبيان بازديد کرد و با فعاليت‌هاي اين موسسه و شبکه اجتماعي جديدالتاسيس آن از نزديک آشنا شد.

در ابتداي اين مراسم حجت‌الاسلام المسلمين سيد محمدرضا آقاميري، قائم مقام موسسه فرهنگي و اطلاع رساني تبيان با ارايه گزارشي از فعاليت‌هاي اين موسسه درباره شبکه اجتماعي تبيان و ويژگي‌هاي آن توضيحاتي ارايه کرد.

آقاميري، هدف از تاسيس سايت تبيان را استفاده از امکانات وب براي کاربران اينترنت به ويژه در حوزه‌هاي ديني عنوان کرد و گفت: در حال حاضر محتواي حدود 40 هزار کتاب و مقاله در کتابخانه آنلاين تبيان بارگذاري شده و تمام کاربران مي‌توانند به صورت رايگان از اين محتواي عمدتاً مذهبي استفاده کنند.

به گفته آقاميري در اين کتابخانه همچنين اطلاعات مربوط به حدود 10 هزار ساعت خارج فقه علماي عظام بارگذاري شده است.

قائم مقام تبيان ادامه داد: روزانه به طور متوسط 130 مطلب جديد در اين سايت که تماماً توليد خود اعضاي سايت است قرار مي‌گيرد؛ ضمن اينکه در بخش فيلم اين سايت 13 هزار قطعه فيلم و 100 هزار قطعه صدا براي استفاده عموم کاربران قرار گرفته است.

حجت‌الاسلام آقاميري از ارتباط آنلاين سايت تبيان با کتابخانه‌هاي بزرگ جهان خبر داد و گفت: در حال حاضر ما امکان بارگذاري بهترين مقالاتISI را براي کاربران سايت تبيان فراهم کرده‌ايم که اين کار توسط يکي از همکاران ما که در سوئد اقامت دارد، انجام مي‌شود.

قائم مقام تبيان به همکاري 70 مشاور متخصص در حوزه‌هاي مختلف به ويژه مسايل مرتبط با جوانان مانند مسايل زناشويي و روابط دختر و پسر و پرسش‌هاي مذهبي اشاره کرد و گفت: ما بابت همکاري با هريک از اين مشاوران هزينه‌هاي قابل توجهي پرداخت کرده‌ايم و حتي مواردي هم بوده‌ که به يک مشاور بابت پاسخ به هر يک از پرسش‌هاي کاربران سايت 5 هزار تومان پرداخت کرده‌ايم. تمام اين هزينه‌ها را انجام مي‌دهيم که بتوانيم دست کاربرانمان را بگيريم.

حجت‌الاسلام آقاميري با بيان اينکه 8 ماه پيش جشن بازديد يک ميليون نفر از سايت تبيان برگزار شده است، به آغاز به کار شبکه اجتماعي تبيان پرداخت و يادآور شد: اين شبکه اجتماعي 8 روز پيش رسماً راه اندازي شد و نکته جالب اين است که تنها در اين 8 روز تعداد اعضاي آن به حدود 4 هزار نفر رسيده است.

اين عدد با توجه به تمام محدوديت‌هايي که از قبل مسايلي مانند تحريم شرکت‌هاي فعال در حوزه IT بوده قابل توجه است.
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس