کد خبر 49410
تاریخ انتشار: ۹ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۹:۵۰

معاون امور بندري سازمان بنادر و دريانوردي گفت: با وجود اينکه اغلب خطوط معظم کشتيراني دنيا به بنادر ايران رفت و آمد مي کنند،طي چند سال اخيرهيچ کشتي از خطوط کشتيراني رژيم صهيونيستي در بنادر ايران حضور نيافته است.

به گزارش مشرق به نقل از ايرنا، برخي رسانه هاي بيگانه طي روزهاي اخير خبر جعلي درباره پهلو گرفتن کشتي هاي رژيم صهيونيستي در بنادر ايران در سالهاي گذشته منتشر کردند.

تحليل گران عقيده دارندمنشا اين خبر رسانه هاي رژيم صهيونيستي است که اين قابل تامل است.رژيمي که مصر دوران مبارک و هم پيمان خود را در ماههاي اخير نه تنها از دست داده بلکه اينک از سوي مردم مصر ضربه اي دريافت کرده و آن شکستن حصر چهارساله مردم قهرمان غزه است.

' محسن صادقي فر' اظهار داشت: کشتي هاي متعلق به خطوط کشتيراني آمريکايي و به خصوص رژيم صهيونيستي درسالهاي اخير هيچ گاه وارد بنادر ايراني نشده اندو اگر قرار باشد يک کشتي از اين دو جا به ايران آمده باشد بايد از وزارت بازرگاني و يا گمرک جمهوري اسلامي مجوز بگيرد که قطعا مجوزي هم صادر نشده است.

وي با بيان اينکه معمولا خطوط کشتيراني معروف دنيا به صورت چند مليتي اداره مي شوند،اظهار داشت:ممکن است سهام اين خطوط متعلق به کشورهاي متعددي باشند و مبدا تعلق سهام اين شرکت ها را بررسي نمي کنيم.

وي در عين حال تاکيد کرد با اين وجود اطمينان داشته باشيد که در سالهاي اخير هيچ کشتي متعلق به رژيم صهيونيستي در بنادر ايران پهلو نگرفته است و اگر در اين خصوص ادعاهايي شده است خلاف واقع است.

معاون امور بندري سازمان بنادر و دريانوردي اضافه کرد خط کشتيراني رژيم صهيونيستي 'زيم' نام دارد و کشتي هاي اين شرکت هيچ گاه جرات نمي کنند در بنادر ايران پهلو بگيرند.
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس