وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح در خصوص ادعاهاي آل‌سعود در مورد ايران تاکيد کرد که آمريکا هم نمي‌تواند ما را تهديد کند، ديگران که جاي خود دارند.

به گزارش گروه دفاع و امنيت مشرق، سردار احمد وحيدي وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح در گفت‌وگو با خبرنگار سياسي خبرگزاري فارس‌ در‌خصوص ادعاهاي شوراي همکاري خليج فارس مبني بر دخالت ايران در امور بحرين گفت: هر کسي که به صحنه نگاه کند، متوجه مي‌شود که چه کسي واقعا در امور بحرين دخالت مي‌کند.

وي افزود: با نگاهي ساده مي‌توان دريافت که چه کشوري نيروهاي نظامي خود را به بحرين وارد کرده و در امور اين کشور دخالت مي‌کند.

وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح در خصوص ادعاهاي آل‌سعود در مورد ايران نيز گفت که آل‌سعود در حدي نيست که ايران را تهديد کند، لذا بايد گفت که آل‌سعود هرگز جسارت تهديد نظامي نسبت به ايران را پيدا نخواهد کرد.

وحيدي در عين حال تاکيد کرد که آمريکا هم نمي‌تواند ما را تهديد کند، ديگران جاي خود دارند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس