کد خبر 4749
تاریخ انتشار: ۵ شهریور ۱۳۸۹ - ۰۲:۲۰

رئيس‌جمهور ونزوئلا در سفر به کوبا و ديدار با فيدل کاسترو خطرات احتمال آغاز جنگ جهاني هسته‌اي در رابطه با اوضاع ايران را مورد مذاکره قرار داد.

به گزارش مشرق به نقل از خبرگزاري "ريانوواستي "، "فيدل کاسترو "، رهبر انقلاب کوبا، و "هوگو چاوز "، رئيس‌جمهور ونزوئلا، خطرات آغاز جنگ جهاني هسته‌اي در رابطه با اوضاع حول ايران را در هاوانا مورد مذاکره قرار دادند.
ملاقات چاوز و کاسترو که قبلا درباره آن خبري اعلام نشده بود، پنج ساعت به طول انجاميد.
چاوز در اين ملاقات بر نقش فيدل در دستيابي به درک از خطراتي که دنيا را تهديد مي‌کنند، تاکيد کرد و همچنين به وضعيت سلامتي عالي فرمانده اشاره کرد.
فيدل در اين ديدار چاوز را با چند فصل از کتاب "حمله متقابل استراتژيک " که هنوز به چاپ نرسيده است، آشنا کرد. فيدل در اين کتاب از جريان مبارزات انقلابي مبارزان کوبايي در سال‌هاي 1958 و 1959 مي‌نويسد.
چاوز پس از ديدار با فيدل، با "رائول کاسترو "، رئيس‌جمهور کوبا، ملاقات کرد و توسعه روابط دو جانبه را با وي مورد مذاکره قرار داد. چاوز بعد از ظهر با مشايعت رائول کاسترو در فرودگاه "خوزه مارتي " هاوانا، کوبا را ترک کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس