
به گزارش گروه دفاع و امنيت مشرق به نقل از روابط عمومي نيروي زميني سپاه، حجتالاسلام رضايي مسئول نمايندگي ولي فقيه در نيروي زميني سپاه در اولين همايش تخصصي روابط عمومي و تبليغات نيروي زميني سپاه که صبح امروز با حضور مسئولان روابط عمومي و تبليغات ردههاي تابعه در ستاد اين نيرو آغاز شد، طي سخناني به اهميت و نقش تبليغات در سازمان پرداخت.
وي تبليغات را تخصصي بسيار پيچيده خواند و گفت: امروز دشمن با استفاده از حربه تبليغات به جنگ رواني عليه نظام اسلامي ما اقدام کرده و وظيفه ما براي مقابله با دشمن در اين عرصه بسيار سنگين است.
رضايي با تاکيد بر کار عالمانه و تخصصي در عرصه تبليغات اظهار داشت: تبليغ بدون علم تخصصي کار بيحاصلي است و اساسا اسلام از ما خواسته است که در هر عرصهاي که وارد ميشويم، عالمانه وارد شويم.
مسئول نمايندگي ولي فقيه در نيروي زميني سپاه، روانشناسي، شناخت آفات تبليغ، شناخت عيوب بيان و قلم و مخاطبشناسي را از جمله مواردي خواند که يک مبلغ خوب بايد نسبت به آنها آگاهي داشته باشد.
وي اولويتهاي کار تبليغات و روابط عمومي در سطح نيروي زميني سپاه را شبههزدايي، ترويج اخلاص و اخلاق و دعوت به خيرخواهي برشمرد و تاکيد کرد: بايد در تبيين بحث ولايت فقيه و حفظ وحدت و انسجام در سازمان به صورت ويژه و اساسي تبليغ شود.
همايش تخصصي روابط عمومي و تبليغات نيروي زميني سپاه که از صبح امروز آغاز شده است، با برگزاي کارگاههاي آموزشي تا پايان چهارشنبه مورخ 28/ 2/ 90 در سالن شهيد سليماني ستاد نيرو ادامه خواهد يافت.
در حاشيه اين همايش، نمايشگاهي از کتب تخصصي روابط عمومي تبليغات برپا شده است.