
به گزارش مشرق به نقل از فارس، پرويز مظلومي در نشست خبري ديدار استقلال و النصر اظهار داشت: بازي حساسيت خاص خودش را دارد و ما براي صعود فقط بايد از اين مسابقه پيروزي کسب کنيم آن هم با اختلاف 2 گل.
وي افزود: نميدانم چرا اين اتفاق افتاده است اما قبلاً گفته بودند که بازي مستقيم محسوب ميشود اما حالا بايد حتماً با اختلاف 2 گل پيروز شويم، در صورتي که با پيروزي يک بر صفر ميتوانستيم به مرحله بعد برسيم. يا قوانين تغيير کرده است و يا اينکه ما در جريان قوانين نيستيم.
مظلومي در ادامه سخنانش با اشاره به وضعيت النصر گفت: شناخت لازم را از حريف داريم و آنها تيم بسيار خوبي هستند. در عربستان موفق شديم نيمه اول را پيروز شويم اما آنها روي غافلگيري 2 گل زدند در حالي که حق ما باخت نبود. مسئلهاي که من را ناراحت کرده اين است که چرا در اين چند روز حواشي زيادي پيرامون ميزباني ما ايجاد شده است. ما هميشه ميزبانهاي خوبي بوديم و فکر ميکنم اين حاشيهسازيها بيانصافي است. ما به دنبال فوتبال جوانمردانه هستيم و تماشاچيان نيز توجيه شدهاند که به تيم حريف بياحترامي نکنند.
سرمربي تيم استقلال با اشاره به نياز تيمش به پيروزي گفت: با رقبايمان آشنا هستيم و تمام تدارکات براي پيروزي انجام شده است. حريف نقاط ضعف و قوتي دارد و از مهاجمان سرعتي خوبي برخوردار است. بعضيها ميگويند تيم حريف براي مساوي ميآيد اما به اعتقاد من آنها شانس اول شدن دارند و صددرصد براي گل زدن به زمين ميآيند. ما بايد گل نخوريم و با اختلاف 2 گل حريف را شکست دهيم که اميدواريم با لطف خدا اين اتفاق رخ دهد.
مظلومي درادامه سخنانش گفت: به خاطر حريف، تمرينمان را به ساعت 16:30 دقيقه موکول کرديم و در صورتي که ميدانستيم آنها ديرتر ميآيند تمرينمان را ديرتر برگزار ميکرديم کاري که عربستانيها در آنجا با ما انجام دادند و سر ساعت ما را از استاديوم بيرون کردند.
يکي از خبرنگاران عربستاني پرسيد شما اعلام کرده بوديد که دوست نداريد با تيمهاي عربستاني در مرحله بعد روبهرو شويد آيا اين مسئله صحت دارد، سرمربي استقلال در پاسخ گفت: چنين مسئلهاي نيست و من حرفي در اين باره نزدهام. ترسي از رقبايمان نداريم چون در غرب آسيا حريفانمان تيمهاي سعودي هستند. ما بايد حتماً مقابل آنها بازي کنيم و هيچ واهمهاي از آنها نداريم.
مظلومي در پايان سخنانش در پاسخ به سؤال خبرنگار عربستاني که پرسيده بود نقطه قوت تيم النصر را در کجا ميبينيد، گفت: آنها مهاجمان سرعتي خيلي خوبي دارند ولي در خط دفاع کند هستند که بايد از اين نقطه استفاده کنيم و بايد سرعت حريف را نيز مهار کنيم.
دراگان اسکوگيچ سرمربي تيم فوتبال النصر نيز در نشست خبري پيش از بازي اظهار داشت: بازي فردا مثل فينال جام حذفي است و نتيجه آن مشخص ميکند که چه تيمي به مرحله بعد صعود خواهد کرد.
وي افزود: ما خيلي خوب و آماده هستيم و بعد از بازي خوبي که مقابل پاختاکور انجام داديم براي کسب نتيجه به تهران آمديم. مطمئن باشيم براي برد به زمين ميرويم و به دنبال بازي تدافعي نيستيم. البته اگر استقلال باخت را به ما تحميل کند کاري نميتوانيم انجام بدهيم چون فوتبال همين است.
وي در خصوص غائبان تيمش در اين ديدار گفت: يک بازيکن محروم به نام مک کين داريم و يک مصدوم هم در ترکيب ما وجود دارد؛ اما اين باعث نميشود که براي برد به زمين نرويم. من هميشه بهترينها را به زمين فرستادم و فردا نيز همين کار را انجام خواهيم داد.
وي در پاسخ به اين سؤال که آيا در بازي فردا به دنبال تساوي هستيد يا خير، گفت: تنها چيزي که از بازي با پاختاکور مانده اعتماد به نفس است و آن بازي فراموش شده است. به استقلال احترام ميگذارم اما تيم ما فقط براي برد به زمين ميرود.
خبرنگاري پرسيد چرا اسم مصدوم تيمتان را اعلام نکرديد که وي در پاسخ گفت: اسم او را به ياد ندارم! من 43 سال سن دارم و فراموشکار هستم. ولي خارج از شوخي بايد بگويم چون هنوز مطمئن نيستم به بازي ميرسد يا نه اسمي از او نياوردم.