به گزارش مشرق به نقل از رجانيوز ، گاهي اوقات بايد دوباره از نو تاريخ را ورق زد تا هميشه در خاطرمان بماند که تاريخ ايران اسلامي به واسطه فداکاري ها و جسارت هاي چه افرادي رقم خورد تا براساس بزرگواري آن افراد و مقامي که در شأن آن هستند آرامگاهي به يادگار برايشان بسازيم تا نسل هاي بعد از انقلاب نيز بدانند که آرامش امروز خود را مديون چه کساني بوده اند.
ايران اسلامي براي رسيدن به جايگاه امروزش فراز و نشيب هاي بسياري را پشت سر گذاشته است و در اين ميان نقش زنان تاريخ ساز اگر به اندازه مردان نبوده، کمتر از آنان نيز نبوده است، وقتي سيد مصطفي پدر امام خميني(ره) به شهادت رسيد، سيد روح الله تنها چند ماه از عمرش مي گذشت، هاجر مادر امام و عمه بزرگوار ايشان مسئوليت تربيت و نگهداري از امام را بر عهده گرفتند و توانستند بسيار شايسته از پس اين مسئوليت سنگين برآيند چرا که آن کودک يتيم بعدها بنيانگذار جمهوري اسلامي ايران شد و نامش در جهان بر سر زبانها افتاد
.
اما بسيار تاسف آور است وقتي براي خواندن فاتحه اي براي مادر امام خميني(ره) به آرامگاه ايشان مراجعه مي کنيم با منظره اي خارج از شأن اين زن گرانقدر مواجه مي شويم و انگشت افسوس به لب مي نهيم، آري مادري که از سيد روح الله کوچک، روح خدا ساخت در مقبره اي ساده و بي نام نشان در گوشه اي از قم در غربت به سر مي برد.
در کنار مزار مادر امام، مقبره خواهر و عمه گرامي حضرت امام خميني(ره) نيز در مجاورت امام زاده علي الحارث(ع)، در ميدان الهادي قم واقع شده است و هم اکنون محل مراجعه مردم و علاقمندان به موسس انقلاب اسلامي است؛ مقبره اي که اگر کسي بدون اطلاع از کنار آن عبور کند حتي يک درصد هم شکي بر اينکه اين قبر، قبر مادر امام است را هم در ذهن خود وارد نمي کند. مقبره اي ساده در کنار يک ميدان در شهر قم.
بي ترديد براي ساخت يک مقبره ساده ولي در خور شان مادر و عمه امام راحل و شناساندن بيشتر جايگاه اين بانوي بزرگ جهان اسلام حداقل براي موسسه اي که داعيه دار حفظ و نشر آثار امام(ره) است سنگين و سخت است.
با اين حال استاندار قم چندي پيش چندي پيش پس از بازديد از آرامگاه منسوبين به حضرت امام خميني(ره) بر ساماندهي محوطه اين آرامگاه تأکيد کرد.
حجتالاسلام و المسلمين محمدحسين موسي پور در حاشيه اين بازديد در سخناني اظهار داشت: امام راحل(ره) با احياي اسلام ناب محمدي(ص) و استقرار نظام اسلامي و نجات ملت از يوغ استبداد و استعمار حق عظيمي بر همه مسلمين دارد و پاسداشت بانوي بزرگي که چنين شخصيت کم نظيري را در دامان خويش پرورده، وظيفه اي است که متوليان حفظ، اشاعه و نشر ميراث امام خميني(ره) تا کنون از آن غفلت کردهاند.
وي افزود: در حالي که مقبره مادر و خواهر بنيانگذار نظام مقدس جمهوري اسلامي محل مراجعه علاقمندان و عاشقان امام راحل(ره) است، اين مقبره وضع نامناسب و تأسف باري دارد.
استاندار قم خواستار احداث يادبود براي آرامگاه مادر و خواهر و عمه حضرت امام خميني(ره) شد و گفت: محوطه پيرامون اين آرامگاه در جوار بقعه متبرکه امامزاده احمد(ع) از نوادگان امام زينالعابدين(ع) بايد به شکل مناسب ساماندهي شود.
وي در پايان تصريح کرد: شهرداري قم و اوقاف بايد هرچه سريعتر بر اساس يک طرح مناسب و شکيل صحن بقعه امامزاده احمد(ع) را ساماندهي و با ايجاد فضاي مناسب در اطراف، مکاني شايسته براي حضور مردم و دلدادگان امام خميني(ره) احداث نموده و مقبره مادر گرامي ايشان را از اين غربت به در آورند.