
پژوهشگران دريافتهاند که توت فرنگيها، تمشکها و شاتوتها حاوي مقادير زيادي از ترکيبات موسوم به «پلي فنوليکها» هستند که به مغز در انجام عملکردهاي اساسي و اصلي آن کمک ميکنند.
اين پژوهش دو ماهه که روي موشهاي آزمايشگاهي انجام گرفته هم چنين نشان ميدهد: مصرف ميوههايي با رنگ نارنجي پررنگ يا رنگدانههاي قرمز و آبي ميتواند قدرت و توان مغزي را احيا کند.
به گزارش روزنامه تلگراف، محققان ميگويند: خبر خوب اين است که ترکيبات طبيعي پلي فنوليک موجود در ميوهها، سبزيها و مغزها در واقع تاثير آنتي اکسيداني و ضدالتهابي دارند که از تحليلهاي مغزي ناشي از افزايش سن پيشگيري ميکنند.