وی تصریح کرد: در تلاش هستیم تا با جلوگیری از هرگونه تشدد و تفرق در مجموعه اصولگرایان شرایطی را فراهم آوریم تا این مجموعه با لیستهای واحد در تهران و شهرستانها به میدان بیایند.
*لاریجانی پایبندی خودش را به محوریت جامعتین اعلام کرد
سخنگوی جامعه روحانیت مبارز در خصوص جزییات جلسه جامعه روحانیت مبارز با رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: لاریجانی در جلسه ویژه با جامعه روحانیت مبارز اعلام کرد که به محوریت جامعتین پایبند بوده و هیچگونه نگرانی از این بابت نیست.
وی تصریح کرد: لاریجانی در این جلسه دیدگاهی را مطرح کرد که وقتی با دیگران هم مطرح شد مورد استقبال قرار گرفت و امیدوارم هیچ جای نگرانی از این بابت پدید نیاید.
*افراطیون و تندروها امروز به دنبال مصادره اعتدال هستند
وی در پاسخ به این سوال که با وجود پایبندی لاریجانی به محوریت جامعه روحانیت، ولی برخی از اصلاحطلبان و طرفداران دولت موضوع ائتلاف با لاریجانی را مطرح میکنند، آیا امکان ائتلاف وجود دارد؟ اظهار داشت: اینگونه اظهارات دراصل القائاتی است که با هدف خاصی از ناحیه بعضیها انجام میگیرد.
سخنگوی جامعه روحانیت مبارز با بیان اینکه مجموعه اصولگرایان مجموعهای معتدل هستند، تصریح کرد: اگر امروز شعار اعتدال داده میشود، شعار اعتدال با حفظ اصول از دیدگاههای اساسی و ریشهای مرحوم آیتالله مهدوی کنی بود و ایشان خود یک شخصیت اعتدالی بود.
وی تاکید کرد: شعار اعتدال امروز توسط کسانی که مکرر افراط و تندروی در مذاق آنها به صورت نهادینه وجود دارد داده می شود و اعتدال را میخواهند برای خودشان مصادره کنند.
حجتالاسلام مصباحیمقدم همچنین در پاسخ به این سوال که دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین اعلام کرده بود که جامعه روحانیت مبارز برای رسیدن به وحدت در جریان اصولگرایی با جبهه پیروان، پایداری، لاریجانی و قالیباف مذاکره میکند، آیا این دیدار انجام شده و یا در دستور کار است، تصریح کرد: بله، کمیته سیاسی جامعه روحانیت مبارز از هفتههای قبل به دنبال تشکیل جلسه با آقای قالیباف بود که در آینده برای بحث همگرایی اصولگرایان برگزار میشود.
*نامزدهای جامعتین برای مجلس خبرگان مشخص شدند
وی در خصوص تشکیل کمیته انتخاباتی از سوی جامعه مدرسین و جامعه روحانیت مبارز برای انتخابات مجلس خبرگان گفت: کمیته انتخاباتی جامعتین از ماهها قبل کار خود را شروع کردند و نشستهایی داشتند و تاکنون نتایج و تفاهمهای خوب و خاصی حاصل شده است که نیاز به تکمیل دارد.
سخنگوی جامعه روحانیت مبارز در پاسخ به این سوال آیا این کمیته وارد مصادیق شده است؟ گفت: اصلا بحث، بحث مصادیق بوده و تا حدود زیادی نامزدهای مجلس خبرگان از سوی جامعتین مشخص شدند ولی هنوز نهایی نشده است.
*ارائه طرح رسیدگی به اموال مسئولین تا 2 ما آینده در مجمع تشخیص
وی در ادامه در خصوص آخرین وضعیت طرح رسیدگی به اموال مسئولین در مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: نیازمند تشکیل جلسات کارگروهی هستیم که زیر مجموعه کمیسیون اقتصادی است.البته در روزهای آینده جلساتی را خواهیم داشت که اگر این موضوع به نتیجه برسد نتیجه نهایی را به صحن مجمع میبریم.
حجتالاسلام مصباحیمقدم در پاسخ به این سوال که به نظر شما بررسی این طرح در کارگروه چه مدت زمان خواهد برد؟ اظهار داشت: این طرح تا دو ماه آینده انشالله به نتیجه خواهد رسید.
وی در خصوص احتمال استیضاح وزرای اقتصادی دولت از سوی نمایندگان گفت: بنده اطلاعی ندارم. 290 نماینده در مجلس وجود دارد شاید برای هر وزیر بتوانیم 10 الی 15 مخالف پیدا کنیم و طرح استیضاح را امضا کنند ولی با چنین مسائلی استیضاح شکل نمیگیرد.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: استیضاح زمانی صورت می گیرد که اکثریت نمایندگان مجلس با استیضاحکنندگان همراه شوند و تعداد امضاها به 70 یا 100 برسد تا اطمینان خاطری برای استیضاح کنندگان در خصوص رایآوری استیضاح ایجاد شود.
وی با بیان اینکه نباید مسئله طرح استیضاحها را در حدی که الان مطرح است به صورت عمده تلقی کرد، افزود: نباید برای استیضاحها نسبت نزدیک در نظر گرفت و هرکدام از استیضاحها به فرصت نیاز دارد.
*کابینه دولت در شرایط پساتحریم نیاز به بازنگری و اصلاحات جدی دارد/ نیاز به وزرایی با توانایی مدیریتی و جسمی بالا داریم
مصباحیمقدم در پاسخ به این سوال که برخی از نمایندگان معتقدند که در شرایط پسا تحریم دولت نیاز به تغیر و تحول دارد که در همین راستا بحث استیضاح را مطرح کردند، نظر شما در این خصوص چیست، گفت: امروز کل کابینه با هم همخوانی دارند اگر تغییر و تحولی بخواهد در پسا تحریم رخ دهد کل کابینه اصلاح جدی می خواهد.
وی ادامه داد: در شرایط پس از تحریم نیاز به وزاریی داریم که از نظر دیدگاهها و توانایی های مدیریتی و جسمی مساعد با تحرک بالا باشد.
عضو کمیسیون برنامه،بودجه و محاسبات مجلس با بیان اینکه دولت در عمر 2 ساله خود در مسائل اقتصادی فعال نبوده است،تاکید کرد: دولتمردان و وزرا پس از تحریم باید با یک فعالیت بالاتر و بیشتری وارد عرصه شود و این نیازمند یک بازنگری در کابینه است اما این به معنای ضرورت استیضاح نیست بلکه به معنای بازنگری تیم همکار دولت است.
وی یادآور شد: معتقدم که شرایط جدید اقتضا می کند که دولت باید ازافرادی که نصاب فعالیت بالاتری برخوردار هستند، استفاده کند و به این بسنده نکند که شرایط ،شرایط باری به هر جهت طی شدن مدیریت کلان کشور باشد.
*کمیسیون ویژه بررسی مذاکرات وین باید چند بعدی و ترکیبی باشد/ جمع بندی مذاکرات به تصویب مجلس نیاز دارد
حجت الاسلام مصباحی مقدم در ادامه به جمع بندی مذاکرات وین و لزوم تصویب آن در مجلس شورای اسلامی اشاره و خاطرنشان کرد: موافقت نامههای بین المللی نیازمند تصویب مجلس است و دولت هم باید متن توافق نامه و پیوست ها را به صورت یک لایحه به مجلس ارائه دهد تا مجلس بررسی کند.
وی در ادامه به تشکیل کمیسیون ویژه بررسی مذاکرات وین در مجلس اشاره کرد و یادآور شد: کمیسیون ویژه باید یک کمیسیون چند بعدی و ترکیبی از افرادی باشد که به مسائل بین الملل، امنیتی،سیاسی واقتصادی اشراف کامل داشته باشند تا بتوانند ریزه کاریهای متون را کشف کنند.
نماینده مردم تهران در ادامه به لزوم تصویب جمع بندی مذاکرات وین در مجلس اشاره کرد و افزود: هرگز بررسی این موافقت نامه توسط شورای عالی امنیت ملی ما را بی نیاز از تصویب مجلس نمی کند.
* تهدید نظامی آمریکا طبق منشور سازمان ملل جرم محسوب می شود/ وضعیت امروز اوباما بسیار ضعیف تراز دوران کارتر است
وی در خصوص تهدید نابودی ارتش کشورمان توسط رئیس جمهور آمریکا گفت: تهدید نظامی آمریکا طبق منشور سازمان ملل جرم محسوب می شود. دوران ابر قدرتی آمریکا رو به پایان است ولی ادا و شکلک ابر قدرتیش رو همچنان در می آورد. زمانی کارتر اظهاراتی را مطرح کرد امام(ره) در پاسخ ایشان فرمودند که آقای کارتر به مثابه شیر ترسیده می ماند که دمش را حرکت می دهد و نعره می کشد و کاری نمی تواند انجام دهد.
حجت الاسلام مصباحی مقدم با بیان اینکه وضعیت امروز اوباما بسیار ضعیف تراز وضعیت کارتر در دوران خودش است، تصریح کرد: بیش از 30 سال از دوران ریاست جمهوری کارتر می گذرد و آمریکا در این سالها چند پله تنزل پیدا کرده و در مقابل جمهوری اسلامی در زمینه های اتحاد ملی، جایگاه منطقه ای ، قدرت نظامی و قدرت نفوذ و تاثیرگذاری در منطقه و نظام بین الملل ارتقا پیدا کرده است.
*تهدید نظامی آمریکا یک بلف است/ آمریکایی ها گنده گویی می کنند
وی ادامه داد: امروز جمهوری اسلامی ایران کاری کرده که شش قدرت جهانی طرف مذاکره قرار بگیرند و ماه ها به این مذاکره بپردازند و وزرای خارجه و تیم های همکار آنها در حال مذاکره با جمهوری اسلامی ایران باشد که این امر نشان دهنده تحول جایگاه نظام است.
نماینده مردم تهران تهدید های آمریکایی ها را توپ توخالی دانست و اظهارداشت: این گونه موضع گیری ها و اظهارات مقامات آمریکا به تعبیر سیاسی یک بلف است بلفی که خود آنها می دانند پشتوانه ای ندارند.
وی تاکید کرد: زمانی که اسرائیل قصد حمله هوایی به ایران را داشت آمریکایی ها به آنها اطلاع دادند که ما با شما همراه نخواهیم بود و توجه داشته باشید که قدرت جمهوری اسلامی در منطقه منجر به نابودی دولت اسرائیل خواهد شد.
حجت الاسلام مصباحی مقدم با بیان اینکه دولتمردان امریکا با این ادبیات قصد دارند گنگره را قانع و همراه خود کنند، گفت: دولتمردان آمریکایی گاهی اظهاراتی را مطرح می کنند که نشان دهنده گنده گوییها و مواضع غیر واقع بینانه آنها است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: توصیه می کنیم آمریکاییها بعد از مذاکرات از این ادبیات استفاده نکنند که با واقعیت ایران و آمریکا و جایگاه دو کشور سازگاری ندارد.