برنامه تسلیحاتی 2020 برای نوآوری و توسعه و مدرنیته سازی کامل ارتش روسیه با انواع تسلیحات انجام خواهد شد تا به ارتشی حرفه‌ای و زرهی و موشکی و الکتریکی تبدیل شود و بتواند در درگیری‌های الکترونیکی و موشکی و هسته‌ای فراگیر موسوم به جنگ ستارگان در تمامی کره زمین و آسمان و فضای پیرامونی آن وارد شود.

گروه بین‌الملل مشرق - مانور نظامی که روسیه به مناسبت هفتادمین سالگرد پیروزی بر فاشیسم در مسکو انجام داد، نظر بسیاری از کارشناسان را به خود جلب کرد. این توجه نه تنها به علت گستردگی و دقت سازماندهی نیروها، بلکه به صورت ویژه در جهت کیفیت نوع تسلیحات و نیروهایی بود که در آن به معرض نمایش درآمد. در این رزمایش تسلیحات هجومی در انواع مختلف آن به نمایش گذاشته شد و تمرکز ویژه‌ای بر روی آکادمی‌ها و دانشکده‌های جنگی براساس یگان‌های شرکت ‌کننده در مانور صورت گرفت. روزنامه‌های روسیه نیز گزارش‌ها و پژوهش‌های متعددی را در مورد سلاح‌های جدید این کشور منتشر کردند.

برنامه تسلیحاتی 2020 روسیه چیست؟

دیدگاه‌های نظامی جدید روسیه
بسیاری از تحلیلگران مانور انجام شده را در راستای تغییراتی دانستند که در دیدگاه‌های نظامی جدید ارتش روسیه به ‌وجود آمده است، این تغییرات بر اساس طرحی است که در پایان سال گذشته از سوی مقامات روسی ارائه شده و مبتنی بر موارد زیر است:

الف: دفاع هجومی از هر وجب از اراضی روسیه و بالاتر شمردن امنیت ملی روسیه از تمامی اولویت‌ها.
ب: تکیه بر تسلیحات موشکی و اتمی به عنوان عامل اصلی در استراتژی نظامی روسیه.
ج: عدم انتظار برای دریافت ضربه اول، به این معنا که ضربه اول در درگیری‌ها از سوی روسیه باشد، بدون این که این کشور متجاوز و آغازگر جنگ شود.
د: ضربات اول روسیه بر ضد هر منبع تجاوز کاملاً ویرانگر و نابودکننده خواهد بود.
ه: امکان ورود در چندین جنگ و از بین بردن منابع تجاوز به روسیه در آن واحد در ابعاد دریایی و زمینی و هوایی و فضایی.
و: تحقق برتری بی‌سابقه و سرنوشت‌ساز به نفع ارتش روسیه در تمامی میادین و دستیابی به انواع تسلیحات در درگیری‌ها و مبارزات محدود و منطقه‌ای.
ز: حمایت از دوستان و متحدان مسکو و ملت‌ها و کشورهای مبارز جهت احقاق حقوق مشروع خود با پیشرفته‌ترین تسلیحات بدون اینکه به مداخله در امور داخلی کشورها منجر شود یا برتری نظامی روسیه را تحت تأثیر قرار دهد.

برنامه تسلیحاتی 2020 روسیه چیست؟

برنامه 2020 برای تجهیز و پیشرفت ارتش:
نمود عملیاتی رویکردهای جدید نظامی روسیه در برنامه ای مشاهده شد که ولادیمیر پوتین بعد از انتخاب مجدد به عنوان رئیس‌جمهور این کشور آن را ارائه داد. این برنامه که با عنوان 2020 شناخته می‌شود، قرار است تا سال 2020 به پایان برسد. این برنامه برای نوآوری و توسعه و مدرنیته سازی کامل ارتش روسیه با انواع تسلیحات انجام خواهد شد تا ارتشی حرفه‌ای و زرهی و موشکی و الکتریکی تبدیل شود و بتواند در درگیری‌های الکترونیکی و موشکی و هسته‌ای فراگیر موسوم به جنگ ستارگان در تمامی کره زمین و آسمان و فضای پیرامونی آن وارد شده و پیروزی‌های قاطعی را در این جنگ به دست آورد.

العهد نوشت: اجرای این برنامه تولد جدید برای ارتش روسیه به شمار می‌رود و این ارتش کاملاً متفاوت از قبل خواهد بود. ارتش سنتی کنونی روسیه که قرار است ارتش حرفه‌ای جدید از دل آن ایجاد شود، مبتنی بر خدمت به پرچم کشور است که یک تکلیف ملی به شمار می‌رود، اما قرار است به نوعی از ارتش احتیاط ملی برای دفاع از روسیه تبدیل شود که در هیچ بخشی قدرت آن کاهش پیدا نمی‌کند، بلکه این توانمندی‌ها افزایش خواهد یافت.

مأموریت انجام این برنامه برعهده مراکز مطالعاتی و اکتشافات جدید و آزمایش‌های علمی و آکادمی‌ها و دانشکده‌های پیشرو نظامی و وزارت دفاع و ستادهای فرماندهی نظامی است که عملکرد خود را در تمامی زیرساخت‌ها و مؤسسات مجتمع صنایع نظامی وارد خواهد کرد تا تمام نیازمندی‌های این مجتمع از پتانسیل اقتصاد روسیه تأمین شود.

برنامه تسلیحاتی 2020 روسیه چیست؟

ارتش دانشمندان مبارز و مبارزان دانشمند
این عبارت بدین معنا است که ارتش جدید روسیه ارتشی متشکل از مخترعان و دانشمندان و مهندسان الکترونیک و مهندسان شاخه‌های مختلف علمی و صنعتی و کارشناسان و متخصصان و استراتژیست‌های نظامی و افسران و مبارزان برجسته با شایستگی‌ها و آموزش‌ها و فرهنگ بالا خواهد بود، که در عملکرد خود در کره زمین و فضای پیرامونی آن با انواع جدید و پیشرفته ای از سلاح های سنتی و انواع دیگری از سلاح های ابتکاری فعالیت خواهند کرد که به ذهن هیچ کس نمی‌رسد.  

پیشینه تاریخی و عناصر رویکرد جدید نظامی ارتش روسیه
طرح رویکرد نظامی جدید و توسعه و تشکیل ارتش جدید برای روسیه نمادی از خودخواهی یا جلوه‌گری سیاسی و خودکامگی در قدرت از سوی حاکمان کنونی روسیه نیست، بلکه در نتیجه بررسی عمیق تجربه تاریخی این کشور و اوضاع سیاسی و استراتژیک کنونی در ابعاد بین‌المللی است.

برای شناخت انگیزه‌هایی که رهبران روسیه و اکثریت قریب به اتفاق ملت روسیه آن را در پیش گرفته‌اند و پیروزی‌هایی که در این روند کسب کرده‌اند، ضروری است نگاهی به این عوامل بیندازیم. همین عوامل باعث شده روسیه‌ای که جمعیتی کمتر از نیمی از ساکنان آمریکا و بسیار کمتر از ساکنان اروپا دارد در برابر سیاست‌های توسعه‌طلبانه و سلطه‌جویانه امپریالیسم آمریکایی و صهیونیست جهانی ایستادگی کند و این ایستادگی پشت تمامی استراتژیست‌های ناتو و متحدان آن در دنیا را به لرزه درآورد. 

برنامه تسلیحاتی 2020 روسیه چیست؟ 

تجربه تلخ جنگ جهانی اول و تبعات آن
کمی پس از جنگ جهانی دوم طرح امت‌های لیبرال مطرح شد که شاکله آن جنگ بر ضد جنگ برای مقابله با جنگ بر ضد ارکان استعماری دنیا جهت تقسیم مجدد آن شد. به این ترتیب جنگ استعماری با گزینه انقلاب لیبرالیستی در داخل هر کدام از کشورهای استعماری با انقلاب جهانی بر ضد امپریالیسم و سرمایه داری مبادله شد. با این وجود تنها کشوری که این طرح را اجرا کرد و انقلاب لیبرالیسم به‌ وجود آورد، ‌روسیه بود که این کار را در سال 1917 انجام داد. سائر کشورها به مبانی لیبرالیسم و بین‌المللی و رویکردهای ملی‌گرایانه واقعی خیانت کردند و همچنان بودجه‌های جنگی را برای دولت‌های استعماری خود به بهانه دفاع از کشور به تصویب رساندند.

بعد از ایجاد اتحاد جماهیر شوروی در روسیه، دولت‌های استعماری اروپایی و آمریکایی و ژاپنی با هم متحد شدند و جنگ مداخله‌جویانه ای را بر ضد شوروی به راه انداختند. آنها در این راه از ارتش‌های بورژوازی و سلطنتی که مخالف با رویکردهای جماهیر شوروی بودند حمایت کردند تا بتوانند طمع‌های ویژه خود در استعمار روسیه را محقق کنند.

نتیجه این اقدامات این شد که میلیون‌ها نفر در نتیجه درگیری‌ها و کشتار غیرنظامیان از بین رفتند و بیماری‌ های گسترده‌ای در کشور به راه افتاد و میلیون‌ها نفر دیگر آواره شدند و گرسنگی جان بسیاری از مردم شوروی را تهدید ‌کرد. جنگ جهانی اول در سال 1918 در مورد کشورهای دیگر به پایان رسید، اما در روسیه عملاً تا سال 1923 ادامه پیدا کرد. با این وجود روسیه فقیر و گرسنه و ویران شده موفق به پیروزی بر ارتش‌های بورژوازی حمایت‌ شده از سوی غرب شد و ارتش های 14 دولت خارجی که برای حمله و از هم دریدن روسیه متحد شده بودند، را شکست داد.

همان طور که گفتیم این جنگ میلیون‌ها قربانی و ویرانی گسترده به بار آورد، اتفاقی که در هیچ کشور دیگری رخ نداد. از این منظر می‌توان گفت روسیه بیشترین کشور خسارت دیده در ابعاد انسانی و مادی در جنگ اول جهانی بود،‌ چرا که روسیه تنها ملتی بود که به درخواست ایجاد انقلاب لیبرال پاسخ مثبت داد و بر ضد حاکمان خود شورید تا ملت‌های دنیا را از مصیبت جنگ جهانی برهاند.

برنامه تسلیحاتی 2020 روسیه چیست؟

تجربه جنگ جهانی دوم و دریافت اولین ضربات:
در جنگ جهانی دوم برای روسیه "مصیبت ملی بزرگ‌تری "رقم خورد. مصیبتی که البته در جزئیات متفاوت از رویکرد قبلی بود، روسیه که فرهنگ نظامی و تاریخی‌اش مبتنی بر تجاوز نبود، خود را حتی بعد از آغاز جنگ در اول سپتامبر 1930 برای حمله به آلمان نازی آماده نکرده بود. البته این هرگز نمی‌تواند توجیه ‌کننده این مطلب باشد که روسیه آماده دفاع از خود در برابر تجاوز خارجی نباشد. نظام استالین در 23 آگوست 1939 معاهده عدم تجاوز و تقسیم نفوذ را با آلمان نازی امضا کرد، این معاهده با نام مولوتوف-روبنتروب معروف شد.

اما در واقع این توافق‌نامه نقش آغازگر جنگ جهانی دوم را داشت که چند روز پس از آن در اول سپتامبر 1939 آغاز شد. هیتلر از این معاهده برای بی‌طرف کردن اتحادیه جماهیر شوروی و تسلط بر بخش عمده‌ای از اروپا با استفاده از امکانات مالی و اقتصادی و صنعتی و جغرافیایی خود در این حمله استفاده کرد و در نهایت حمله شدیدی را به شوروی انجام داده و آن را از هم پاشید. این هدف اساسی جنگ دوم جهانی بود که آمریکا در پشت اقیانوس‌ها منتظر آن بود.

واقعیت این است که آمریکا در 7 دسامبر سال 1941 و بعد از حمله غافلگیر کننده ژاپن به پایگاه برل هارپر آمریکا وارد این جنگ شد. یعنی شش ماه بعد از آغاز "جنگ صاعقه "  هیتلر بر ضد اتحاد جماهیر شوروی در 22 ژوئن سال 1941.  منطقی‌ترین تفسیر این بود که آمریکا انتظار حمله هیتلر به روسیه را داشت و معتقد بود که بعد از این حمله دنیا بین سه کشور آمریکا و آلمان و انگلیس تقسیم خواهد شد.

برنامه تسلیحاتی 2020 روسیه چیست؟

دشمنی ریشه دار غربی بر ضد روسیه
با وجود تلاش‌هایی که ملت روسیه برای نجات اروپا و دنیا از دست نازیسم انجام داد، این رویکرد تاثیری در تغییر دیدگاه خصمانه غرب نسبت به روسیه ایجاد نکرد ، بلکه دشمنی غربی ها با روسیه به دلیل رویکردهای سوسیالیستی این کشور افزایش پیدا کرد. الان هم به گونه‌ای در روسیه تعامل می‌شود که گویا این کشور در از بین ‌بردن نازی‌ها در آلمان مرتکب جنایت ضد انسانی شده است. اروپا و آمریکا انتظار داشتند آلمان روسیه را از بین ببرد تا در مرحله بعدی بازار تقسیم سهام بین استعمارگران جهانی از برلین گرفته تا لندن و واشنگتن ادامه پیدا کند.

در این زمینه باید چند نکته توجه جدی شود:‌
الف: تمدن اروپا در دوره طلایی از نظام برده داری و ارباب رعیتی بعد از استعمار و به بردگی کشیدن شرقی‌ها شکل گرفت.
ب: در قرون وسطی انقلاب صنعتی در اروپا و آمریکا بعد از آن ایجاد شد که آمریکا کشف شد و ساکنان اصلی آن هدف کشتار جمعی قرار گرفته و اراضی آنها اشغال شد.
ج: در دوره معاصر تمامی این چالش‌های موجود در مسیر انقلاب فرا صنعتی در اروپا و آمریکا در یک هدف استراتژیک متمرکز است که همان تخریب دولت روسیه است که بیش از 40% از ثروت‌های پنهان دنیا را در اختیار دارد.

این مبنای تاریخی و مردم‌شناختی و ژئو پلتیک و اقتصادی و نظامیِ بسیج سیاسی و تکنولوژی در طرح رویکرد جدید نظامی ارتش روسیه در ارائه برنامه موسوم به 2020 جهت توسعه و نوآوری در ارتش است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 33
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 14
  • ۱۴:۱۷ - ۱۳۹۴/۰۵/۱۰
    0 0
    (روسیه که فرهنگ نظامی و تاریخی‌اش مبتنی بر تجاوز نبود) واقعا !!! پس ترکمنچای و گلستان و جداسازی آذربایجان از ایران یادتون رفته. حالا اینو یادتون رفته ولی شرایط فعلی رژیم حقوقی دریای خزر که تو اون عملا ایران زمان دولت احمدی نژاد خیلی از امتیازات ایران رو به دلیل تحریمها خارجی و فشار روسها از دست داد رو هم یادتون رفته!!!!!
  • سعید ۱۴:۲۵ - ۱۳۹۴/۰۵/۱۰
    0 0
    مشرق ذوب در روسیه کمونیست
  • ۱۴:۵۵ - ۱۳۹۴/۰۵/۱۰
    0 0
    آخرین قرارداد دریای خزر بین ایران و شوروی سابق هستش که سهم هر کدام 50 درصد میباشد
  • شهرام ۱۵:۲۷ - ۱۳۹۴/۰۵/۱۰
    0 0
    فکر نکنم هیچ کشوری ریسک حمله به روسیه رو بکند امریکا که چون هیچ چیزش دولتی نیست و همش خصوصیه اگه صاحب صنعت ها ببیند اوضاع شکرابه جمع میکنند و میرن کشورهای اروپایی هم که منابع سوختی و بازار بزرگ کالاشون روسیه هستش حمله ی اعراب به روسیه هم که جوکی بیش نیست چین و ایران هم که هر دو متحد روسیه هستند و هم اینکه این دو کشور استراتژیک شون مقابله با غرب است تا دوستی با غرب و همچنین ایران صلح طلب است.
  • حمید ۱۵:۳۵ - ۱۳۹۴/۰۵/۱۰
    0 0
    دیروز شنیدم بدنبال تهدید اروپا به تحریم مواد غذائی و لبنی پوتین دستور داده همه مواد غذائی و لبنی اروپا از فروشگاه های ر.سیه جمع اوری و معدوم شود . با این کار کشاورزان فرانسوی و دیگر کشورهای اروپائی صادر کننده به جان دولتشان افتاده اند و به اصطلاح توپ به زمین خودشان افتاده . گلی به جمالت جناب پوتین که تحقیر و تهدید رو را قبول نکردی
  • ۱۵:۴۰ - ۱۳۹۴/۰۵/۱۰
    0 0
    مهم نیست کمونیست باشه یا یهودی باشه یا مسحی باشه یا لائیک باشه بیخودی هم از چرندیات نگو مهم اینه که درحال حاضر روسیه علیه منافع ملی ما اقدام نمیکند شاید باج خواهی هایی کرده باشد به نفع خودش اما عملا علیه ما اقدام نکرده و در حال حاضر قویترین دشمن دشمن ماست و با ما دشمنی ندارد گرچه کارهای خبیثانه ای انجام داده ولی به هرحال منافع مشترک زیادی داریم تو هم اینو بفهم هیچکس عاشق چشم و ابروی کمونیستا نیست خوبم میدانید
  • هادی مشگان ۱۵:۴۲ - ۱۳۹۴/۰۵/۱۰
    0 0
    در خصوص جنگهای ایران پروس نمیتوان روسها را مطلقا مقصر دانست عباس میرزا با تمام شجاعتی که در این جنگ نشان داد ولی اگر به حرف مرحوم قائم مقام فراهانی گوش فرا میداد و بجای جنگ با روسیه از طریق سیاسی مشکل گرجستان را حل میکرد شاید این همه اتفاقات عجیب نمی افتاد ریشه جنگهای ایران و روس را باید در خباثت بریتانیا روباه پیر دید که همه چیز را پشت پرده مدیریت میکرد کمی تامل کنید البته این به معنی این نیست که روسها پاک منزه هستند به هرحال ما شکست قیام جنگل را باید در نتیجه کار روسها بدانیم ولی در کل اینگونه است در دعوا نان و حلوا خیر نمیکنند باید هر جور شده به خودمون متکی باشیم مطمئن باشید با همین توافقی هم که شده قطعا نقشه‌های بدی واسمون کشیده اند یادمان نمود فرانسه در جنگهای ایران و روس قرار بود برامون اسلحه بفرسته و ما هنوز منتظر کشتی تسلیحات فرانسوی هستیم که قرار بود طبق عهد نامه فین کن اشتاین برامون ارسال بشه
  • ۱۶:۰۴ - ۱۳۹۴/۰۵/۱۰
    0 0
    روسیه که فرهنگ نظامی و تاریخی‌اش مبتنی بر تجاوز نبود!!!!!!!
  • حسین ۱۶:۱۵ - ۱۳۹۴/۰۵/۱۰
    0 0
    ((در جنگ جهانی دوم برای روسیه "مصیبت ملی بزرگ‌تری "رقم خورد. مصیبتی که البته در جزئیات متفاوت از رویکرد قبلی بود، روسیه که فرهنگ نظامی و تاریخی‌اش مبتنی بر تجاوز نبود، خود را حتی بعد از آغاز جنگ در اول سپتامبر 1930 برای حمله به آلمان نازی آماده نکرده بود.)) یعنی خیییییییییییییییییییییییلی باحالین
  • ۱۶:۴۰ - ۱۳۹۴/۰۵/۱۰
    0 0
    نه شرقی نه غربی جمهوری اسلامی به داخل متکی باشین! می فهمی؟
  • ۱۶:۵۹ - ۱۳۹۴/۰۵/۱۰
    0 0
    فقط جنایات استالین علیه مردم خودش رو تو اینترنت سرچ کنید !
  • ۱۷:۵۱ - ۱۳۹۴/۰۵/۱۰
    0 0
    وزیر انرژی آمریکا، اظهار داشت،از تصویب و اجرایی شدن توافقنامه بدست آمده در کنگره اطمینان کامل داریم،مگر شمار کوته فكرها بیش از حد باشد.
  • ۱۸:۰۷ - ۱۳۹۴/۰۵/۱۰
    0 0
    ببنيد چقدر بيچاره شديم كه مشرق شرق زده و امثال اصلاح طلبان غرب زده دارند اين كشور را بيچاره ميكنند با تفكراتشان من كوچك همه دوستان هستم ولي چون به اين كشور ها سفر داشتم خواستم بگم در روسيه ذره اي تفكر خداپرستانه لااقل اندازه غربي ها و امريكا هم وجود نداره واقعا تنها مسلمانان هستند كه ذره اي رنگ روي خداپرستي به اين جامعه داده اند جوانهاي اين مردم (اكثرا) تا صبح مشغول خوش گذراني و دايم الخمر ميباشند و جنايات بي نظيري نظير انچه در كوبا و كره شمالي رخ داد و مي دهد انجام داده اند و تفكراتي مانند هركس بر عليه ما باشد بايد ريشه كن شود (سر در موزه جنگ مسكو) فقط يك چيز بگم انهم نه شرقي نه غربي فقط جمهوري اسلامي الهم صل علي محمد و ال محمد
  • محمد ۱۹:۰۳ - ۱۳۹۴/۰۵/۱۰
    0 0
    مطمئن باشید هیچ وقت قدرت هسته ای با یکدیگر جنگ نمیکنند چون چنین جنگی به قیمت نابودی زمینه با هم معامله میکنن!!!!!!
  • اهوازی ۱۹:۳۴ - ۱۳۹۴/۰۵/۱۰
    0 0
    ما باید از شکافهای بین روسیه و آمریکا و اروپا و حتی شکافهای میان آمریکا و اروپا بهره ببریم.
  • YasharTurk ۲۱:۴۰ - ۱۳۹۴/۰۵/۱۰
    0 0
    بعد از زخم کاری امریکا با همدستی گورباچف بر شوروی و تجزیه شوروی به چندین کشور امریکا یکی یکی (باتهدید،وعده تثبیت طولانی حکومت واگر نشد باانقلاب های رنگین )در کشورهای تجزیه شده نفوذ کرده و تا جایی که نوبت نفوذ امریکا به خود روسیه رسیده و از قضای روزگار مردی باهوش،سیاستمدار وشجاع زمام امور روسیه را در دست دارد و با تمام قوا درصدد دفع شر امریکا بر آمده و امریکا را در اوراسیا شدیدا به چالش کشیده
  • ۲۱:۴۹ - ۱۳۹۴/۰۵/۱۰
    0 0
    توهمات مشرق...
  • ۲۱:۵۶ - ۱۳۹۴/۰۵/۱۰
    0 0
    خیلی مزخرف بود. آلمان هیچ گاه یک کشور استعمارگر نبوده( منظور دوران امپراطوری نیست) . و در سخنرانی های هیتلر هم از استعمارگری انگلستان به شدت انتقاد میشه. حتی یه سخنرانی داره چک اسلواکی رو با فلسطین مقایسه میکنه و خطاب به بریتانیای استعمارگر میگه: شاید اعراب سرزمین فلسطین بی حامی باشن و دنیا فراموششون کرده باشه ولی آلمانی های چک اسلواکی رو ما به حال خود رها نمیکنیم.(اصلا قصد قضاوت در باره هیتلر رو ندارم به هرحال اغازگر جنگی بوده که میلیون ها نفر قربانی داشته و میتونست شروعش نکنه) یه جای متن گفته شده روسیه در تاریخش متجاوز نبوده و مدافع بوده. حخخخخ . همین قسمتو خوندم تا تهش رفتم. لابد قسمتهای خاک ما هم که ازمون جدا شد مهاجم ما بودیم و روسها مدافع؟!! درسته که شوروی دولتی استعمارگر نبود ولی امپراطوری روسیه کاملا متجاوز و استعماری بود و قسمت های جدا شده خاک ایران عزیز موید گوشه ای کوچک از تاریخ پر از استعمار روس هاست. روس ها علاوه بر ایران در آسیای میانه ، اروپا ، منطقه بالکان و ژاپن متجاوز بودند.
  • احمد ۲۲:۰۳ - ۱۳۹۴/۰۵/۱۰
    0 0
    من نمیدونم این مقاله توسط چه کسی با این اطلاعات سطحی نوشته شده و شوروی رو که با المات متحد شد و با هم به لهستان حمله کرد رو کشوری که به دیگران تجاوز نمیکنه معرفی میکنه و در جریان اشغال همزمان لهستان توسط شوروی و آلمان شوروی ها 20 هزار افسر لهستانی رو قتل عام می کنند و جنایت های بسیاری بر ضد کشورهای دیگر از جمله مردم آلمان انجام داد که در جریان اشغال آلمان ملیون ها زن آلمانی توسط سربزان شوروی مورد تجاوز قرار گرفتند که بسیاری از این زنان بی گناه دست به خودکشی می زنند و نیز توطئه اشغال ایران توسط انگلیس کثیف و حمله شووروی به شمال ایران و اشغال بخش شمالی کشور و قتل عام مردم بی گناه کشور که همه این اتفاقات در تاریخ ثبت شده و اگر مقاله نویس بخواهد می تواند توی اینترنت جستجو بکنه تا بیشتر با این جنایات شوروی آشنا بشه تا دیگر از شوروی اینقدر دفاع نکنه
  • ۲۲:۰۵ - ۱۳۹۴/۰۵/۱۰
    0 0
    ناشناس مرید جریان انحرافی که گفتی اخرین توافق بر سر دریای خزر زمان شوروی بود ، بلند شو از خواب.فکر کنم سی ساله خوابی. بعد از فروپاشی شوروی، کشورهای جدید سهم خواستن و از دریای خزر به اونها هم سهم رسید جالبه بدونی سهم قزاقستان از خود روسیه بیشتره. ولی در زمان دولت آبریزان همون سهمی رو که داشتیم هم حدود نصفشودولت بخشید به روسیه.توافقات اون زمان فاجعه باره.
  • رشید ۲۲:۲۱ - ۱۳۹۴/۰۵/۱۰
    0 0
    آمریکا از انگلیس بدتر، انگلیس از آمریکا بدتر، شوروی از هر دو بدتر، همه از هم بدتر، همه از هم پلید‌تر.
  • ۲۲:۳۶ - ۱۳۹۴/۰۵/۱۰
    0 0
    روسیه بخاطر اقتصاد ضعیف هیچکار ه است. الان هم در دام امریکا افتاده که بیشتر بودجه اش تو نظامی خرج میکنه که دیگه اقتصاد ش بدتر از این بشه بعد مردم خودشون پوتین ورمیدارند اقتصاد= قدرت بدون اقتصاد= ذلت
  • ۲۳:۱۱ - ۱۳۹۴/۰۵/۱۰
    0 0
    1540: چرا اینقدر نوسان میکنی؟ از یه طرف میگی علیه منفاع ملی ما اقدام نکرده بعد میگی باج خواهی کرده! خب اگه باج خواهی مخالف منافع ملی نیست؟ همین تحریم های شورای امنیت رو وتو نکرد حتما باید بهتون حمله کنه تا بیدار شین؟
  • محمد ۲۳:۴۷ - ۱۳۹۴/۰۵/۱۰
    0 0
    دوست ناشناسمون راست میگه از قدیم گفتن دشمن دشمن ما، دوست ما است
  • ۰۰:۵۷ - ۱۳۹۴/۰۵/۱۱
    0 0
    یعنی شما چقدر مقالت شبیه مقاله احزاب توده ای بود!!! فهمیدی چی نوشتی خودت مشرق؟
  • ۰۱:۰۷ - ۱۳۹۴/۰۵/۱۱
    0 0
    هیچ کشور لیبرالی دوست ما نیست
  • جلال ۰۹:۱۸ - ۱۳۹۴/۰۵/۱۱
    0 0
    ناشناس ۱۸:۰۷ تو غرب زده نيستي ؟ ودرضمن آمريكا و شركاي استعماري و جنايتكارش خيلي مذهبي و معنوي هستند؟ جوانهاي آمريكا كجايند هيچ ميداني 70 درصد متخصصين آمريكايي غير بومي هستند بخش عمده اي از ايران و پاكستان و هند طراح موشك ساترن 5 آپولو فون براون آلماني سازنده موشك هاي و1 و2 هيتلر بود كه به اسارت آمريكاييها در آمد و در خدمت آمريكا قرار گرفت جوانها و حتي پيران آمريكا جز سكس چيزي در مغزشان نيست ! يعني نمي داني؟ از جنايات آمريكا در كشور خودت هيچ نميداني يا خودت را به خواب زده اي؟ در هر صورت مايه تاسف است ! و خود فروختگاني همچون شما مايه ننگ وسر افگندگي هستين ! چند نمونه از جنايات روسيه در كره شمالي و كوبا را لطفا بيان فرماييد ! تا كره جنوبي و ژاپن كه روسپي خانه نين المللي آمريكا شده عبرت بگيرند و از اوج دين و ايمان و معنويت فرود نيايند
  • مهدی7 ۱۶:۳۷ - ۱۳۹۴/۰۵/۱۱
    0 0
    روسیه در مقابل نازی ها ایستاد؟ پس چی کسانی بودند که با هیتلر لهستان رو بین خودشون تقسیم کردن ؟ بعدا کلاهشون سر غنایم تو هم رفت
  • بيخيال ۰۸:۰۵ - ۱۳۹۴/۰۵/۱۳
    0 0
    ايشالله كه جنگي نشه
  • منوچهر ۲۰:۴۹ - ۱۳۹۴/۰۵/۱۳
    0 0
    البته آمریکا همیشه یه پا از روسیه جلوتر بوده آمریکا از همه نظر قوی روسه فقط تو عرصه نظامی قویه خودمونو گول نزنیم ولی دو طرف از نظر چنگ الکترونیک باهم برابر باشند شاید نمیدونم.
  • حقیقت بین ۰۱:۲۰ - ۱۳۹۴/۰۵/۱۴
    0 0
    نادانها اگر قدرت روسیه نبود آمریکا و انگلیس و باقی غرب و استرالیا و کانادا و ژاپن تمام مردم دنیا را برده کامل خودشان می کردند یک کمی منطق ( و نه احساس ) انسانی هم خوبه
  • ۰۱:۲۲ - ۱۳۹۴/۰۵/۱۴
    0 0
    تو آدم آگاه که اون کشورها رو رفتی یکم بیشتر برای ما بنویس
  • مش قاسم ۰۱:۲۶ - ۱۳۹۴/۰۵/۱۴
    0 0
    شد هم شد ! عزیز ما که جنگ ندیده نیستیم !

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس