
به گزارش مشرق به نقل از مهر، دکتر مرضيه وحيد دستجردي روز پنج شنبه در حاشيه مراسم روز جهاني ماما درباره آخرين اخبار بيماران رها شده و اظهارات اخير دادستان تهران افزود: من از پيگيري جدي دستگاه قضايي در اين خصوص تشکر مي کنم اما آنچه در رسانه ها منتشر شده اخبار ضد و نقيضي بوده که باعث برخي سوء تفاهمات شده است.
وي با اشاره به اينکه وزارت بهداشت در مجموع 6 نفر را به دادستان معرفي کرده است، گفت: اطمينان دارم که دادستان تهران پيگيريهاي لازم را در اين زمينه انجام داده و سرنخها را بررسي خواهند کرد که ما هم اين موضوع را پيگيري و با هرگونه تخلف در بيمارستانها و مراکز بهداشتي به شدت برخورد خواهيم کرد.
وزير بهداشت گفت: همچنان بر اين عقيده پابرجا هستيم تا مطلع شويم انگيزه متخلفان چه بوده و اميدواريم با پيگيريهاي دادستان در آينده اي نزديک نتايج را به اطلاع مردم برسانيم.