دلسون حامی بزرگ نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی بوده و از پرتیراژترین روزنامه صهیونیستی یعنی اسرائیل هایوم نیز حمایت مالی می‌کند. وی هیچ‌گاه نظرات تندروانه خود بر علیه ایران و دشمنی‌اش با باراک اوباما را مخفی نکرده است. آدلسون همیشه خواستار حمله هسته‌ای به ایران به عنوان یک تاکتیک مذاکره بوده است.

گروه جنگ نرم مشرق- اخبار ایران و تحلیل‌های پیرامون آن به طور مستمر در رسانه‌های جایگزین که مخالف رسانه‌های جریان اصلی (Main Stream) غرب هستند منعکس می‌شود. این رسانه‌ها به اطلاعات و تفاسیر متفاوتی می‌پردازند که در رسانه‌های جریان اصلی پیدا نمی‌شود.

***

توافق هسته‌ای با ایران به مصاف جمهوری‌خواهان وابسته به آدلسون می‌رود

پایگاه لابلاگ می نویسد: توافق نهایی هسته‌ای بین ایران و گروه 5+1 به معنای پایان مذاکرات بین‌المللی نفس‌گیر بین ایران و شش کشور بزرگ می‌باشد. اما در حال حاضر توجهات به سوی دوره 60 روزه‌ای معطوف شده است که طی آن کنگره آمریکا می‌تواند این توافق را تایید نکند. این عدم تایید می‌تواند همانگونه که اوباما اخیراً هشدار داد به وتوی وی منجر شود. در صورت وقوع این مساله باید دید که آیا مخالفان می‌توانند که موافقت دوسوم اعضای کنگره را برای بی‌اثر کردن وتوی رئیس جمهور به دست آوردند.

این فرآیند آزمونی دشوار برای توانایی اوباما برای حفظ دستاورد مهم سیاست خارجی‌اش تا کنون می‌باشد. این مساله همچنین باعث تقابل شدیدی بین شلدون آدلسون به عنوان بزرگترین حامی مالی جمهوری‌خواهان و رئیس جمهور آمریکا ‌شود.

آدلسون حامی بزرگ نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی بوده و از پرتیراژترین روزنامه صهیونیستی یعنی اسرائیل هایوم نیز حمایت مالی می‌کند. وی هیچ‌گاه نظرات تندروانه خود بر علیه ایران و دشمنی‌اش با باراک اوباما را مخفی نکرده است. آدلسون همیشه خواستار حمله هسته‌ای به ایران به عنوان یک تاکتیک مذاکره بوده است.


این صاحب کازینو به همراه همسر صهیونیستش سرمایه‌‌گزاری وسیعی بر روی اعضای جمهوری‌خواه کنگره و سنای آمریکا کرده است. نمایندگان جمهوری‌خواه آمریکا نیز وفاداری زیادی به آدلسون دارند تا جاییکه برای بدست آوردن اکثریت کرسی‌های کنگره از وی 100 میلیون دلار کمک مالی دریافت کردند. همچنین، روابط نزدیک بین آدلسون و نتانیاهو نیز بر کسی پوشیده نیست. توافق هسته‌ای اخیر با ایران می‌تواند آزمونی برای تاثیر‌گذاری وی در کنگره آمریکا باشد.

اما در سویی دیگر گروهی از جمهوری‌خواهان هم وجود دارند که از افزایش قدرت آدلسون بر هم حزبی‌های خود نگران هستند. نگاه دقیق به افکار آدلسون نشان می‌دهد که فاصله‌ای بین این مرد و اصول حزبی جمهوری‌خواهان وجود دارد.

علاقه آدلسون به چین که بسیاری از جمهوری‌خواهان این کشور را در آینده تهدید جدی برای امنیت ملی آمریکا می‌دانند باعث ایجاد نگرانی‌هایی شده است. به نظر می‌رسد که آدلسون برای افزایش سود خود خواهان روابط دوستانه با چین کمونیست است.

به نظر می‌رسد که با حصول توافق نهایی در ژنو حالا آدلسون دارد با روسای جمهوری‌خواه کنگره تماس می‌گیرد و از آنها می‌خواهد توافق هسته‌ایی را که اکثر کارشناسان آمریکایی با آن موافق هستند را رد کنند.

پیامدهای وسیعتر ژئوپولتیکی توافق هسته‌ای با ایران

پایگاه لابلاگ می‌نویسد: حالا که توافقی درباره پرونده هسته‌ای ایران حاصل شده است، توجهات به سوی تاثیر آن بر رژیم صهیونیستی و کشورهای حاشیه خلیج فارس معطوف شده است. این توافق همچنین پیامدهایی برای رقابت وسیعتر ژئوپولتیکی بین روسیه و چین از یک سو و آمریکا و هم‌پیمانانش از سویی دیگر دارد.