کد خبر 441911
تاریخ انتشار: ۵ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۵۰

دولت آمریکا همواره به بهانه کمک های مالی به کشورهای جهان سوم سعی کرده است تا پای شرکت های مواد غذایی را در این کشورهای باز کند و جنگی خاموش را به سرعت آغاز کند.

گروه بین الملل مشرق- فعالان اجتماعی و کشاورزان السالوادوری با موفقیت توانستند در مقابل تلاش های دولت آمریکا پیروز شوند. دولت آمریکا سعی می کرد تا کمک های خود به این کشور را به اجبار کشاورزان السالوادوری به استفاده از بذرهای شرکت مونسانتو گره بزند. شرکت مونسانتو یکی از بزرگتری شرکت های صنایع غذایی در دنیا است که با عقیم کردن بذرها کشاورزهای دنیا را به این شرکت وابسته می کند. لازم به ذکر است که این شرکت تولید کننده بزرگترین بمب شیمیایی دنیا نیز هست که آمریکا آن را در جنگ ویتنام مورد استفاده قرار داد. دولت آمریکا همواره به بهانه کمک های مالی به کشورهای جهان سوم سعی کرده است تا پای شرکت های مواد غذایی را در این کشورهای باز کند و جنگی خاموش را به سرعت آغاز کند.

در سال 2013 دولت آمریکا طی "همکاری در چالش‌های قرن"، برنامه ای که در زمان ریاست‌جمهوری جورج بوش ایجاد شده بود مبلغ 227 میلیون دلار به السالوادور کمک حمایتی کرد. درست یک سال بعد و در سال 2014 دولت آمریکا این کشور آمریکای مرکزی را تحت فشار قرار داد تا سیاست‌های اقتصادی و زیست محیطی خود را تغییر دهد تا بتواند شامل فاز بعدی کمک‌های دولت آمریکا شود.

یکی از درخواست های کلیدی آمریکا جایگزینی بذرهای بومی استفاده شده توسط کشاورزان السالوادوری توسط بذر های شرکت های بزرگ چند ملیتی مانند مونسانتو بود. البته این اولین باری نیست که دولت آمریکا کمک های خود به کشورها دیگر را با منافع مونسانتو گره زده است. شرکت مونسانتو وو دیگر شرکت های بزرگ چند ملیتی در زمان زلزله هایتی و بحران اخیر اوکراین تلاش کردند تا سودهای کلانی از این نابسامانی ها ببرند.

چه کشورهایی شامل کمک های مالی آمریکا میشوند
کشاورزان السالوادوری علاقمند به استفاده از بذرهای بومی هستند

چه کشورهایی شامل کمک های مالی آمریکا میشوند
تعداد زیادی از کشاورزان هندی به دلیل مشکلات ایجاد شده
توسط مونسانتو خود کشی کرده اند

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • مهدی ۲۰:۳۲ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۵
    0 0
    میدونین چرا ؟ بذرهای اهدایی 3nکروموزومی هستن ولی بذر های بومی 2n کرمروموزومی بذر های بومی رو میشه دوباره کاشت و محصولو برداشت کرد اما بذر های اهدایی فقط یکبار قابلیت کشت دارن و در واقع دانه قابل کشتی تولید نمیکنن و فقط یکبار محصول اند مثل بذر خیار یا گوجه گل خانه ای با این کار کشاورزی در ازای تولید محصول بیشتر وابسته میشه به بذر اهدایی بذر اهدایی محصول مهندسی ژنتیکه که عوارض مصرفش مشخص نیست مشرق لطفا اطلاع رسایی کنین

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس