به گزارش مشرق، سرگرد سهیل خاکشور گفت: اخیرا برخی افراد سودجو و کلاهبردار با راهاندازی سایتهای جعلی و با استفاده از عناوین فریبنده و اعلام وابستگی به مؤسسات خیریه، کمیته امداد یا سازمانهای مورد وثوق مردم، تحت عنوان کمک به نیازمندان یا آزادسازی زندانیان نیازمند با جلب اعتماد کاربران در فضای مجازی به منظور جمعآوری فطریه و وجوهات شرعی اقدام به کلاهبرداری میکنند.
وی اظهار داشت: شهروندانی که قصد دارند فطریه، کفاره روزه یا دیگر وجوهات شرعی خود را از طریق فضای مجازی یا تلفنبانک پرداخت کنند، میتوانند فطریه یا کفاره روزه خود را از طریق شرکتها و مؤسسات شناخته شده در کشور که توسط رسانههای جمعی اعم از رادیو، تلویزیون و... شماره حسابهای رسمی آنان اعلام شده است، پرداخت و از واریز فطریه یا کفاره روزه خود به حسابهای نامعتبر و شخصی افراد خودداری کنند.
این مقام انتظامی تصریح کرد: شهروندانی که قصد پرداخت فطریه یا کفاره روزه خود از طریق تلفنبانک، اینترنت بانک و سایتهای معتبر کمیته امداد را دارند دقت داشته باشند تا در دام سایتهای جعلی موسوم به فیشینگ گرفتار نشوند و هنگام پرداخت، مواردی مانند بررسی آدرس اینترنتی و وجود گواهینامه ssl یا پروتکل امن انتقال اطلاعات (https) را در نظر بگیرند.
رئیس پلیس فتای خراسان شمالی افزود: شهروندان میتوانند در صورت مواجهه با موارد مشکوک موضوع را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس Cyberpolice.ir بخش «تماس با ما» یا با شماره تلفنهای 2-2182770 تماس حاصل نمایند.
منبع:پلیس فتا