
به گزارش مشرق به نقل از شبکه ايران، در اين شرايط عبدالرحمن شاه حسيني که يکي از مخالفان هميشگي شريفي بود، از برکناري او انتقاد کرده است. رييس سابق کميته انضباطي معتقد است از اين به بعد شريفي در زندگي شخصي اش روزگار آرامي را سپري خواهد کرد. شاه حسيني تاکيد کرده اين رفت و آمدها دردي از مشکلات اخلاقي فوتبال ما دوا نمي کند و مديريت کلان فوتبال اشکال دارد.
شاه حسيني با اشاره به استعفاي قاضي شريفي گفت: من مي خواهم بگويم روزي که شريفي را براي رياست کميته انضباطي انتخاب کردند با کدام رزومه اين کار صورت گرفت. ايشان حتي سابقه خدمت به مدت يک ساعت در شهرستان، استان يا فدراسيون در قسمت کميته انضباطي را نداشتند. براي همين نشاندن او بر قله اين کميته کار اشتباهي بود. به نظر من هر فردي بايد پله هاي ترقي را يکي يکي طي کند.
وي افزود: منصوب شدن شريفي براي کميته انضباطي اشتباه بود و حالا اشتباه بزرگتر برکناري اوست. شريفي حدود سه سال است که در اين سمت مشغول کار است و با وجود تمام نقاط ضعف و قدرت اما تجربه مناسبي به دست آورده بود. البته شريفي در اين مدت خودش را سيبل کرده بود و عده اي پشت او پنهان شده بودند. در اين کميته به تنهايي تصميم گيري نمي شود و معتقدم ساير اعضاي کميته انضباطي پشت او پنهان شده بودند. آنها هم در تمام راي ها سهيم هستند.
رييس سابق کميته انضباطي در ادامه اظهار داشت: به نظر من اين رفت و آمدها باعث بهبود وضعيت اخلاقي فوتبال ما نمي شود. سطح اول و مديريت کلان فوتبال ما مشکل دارد. فوتبالي ها توسط فدراسيون خانه نشين شده اند و غيرفوتبالي ها سر کار هستند. هر کسي هم جاي شريفي بيايد اوضاع همينطور خواهد بود. من دو دوره رياست اين کميته را برعهده داشتم و يقين دارم از اين به بعد شريفي در زندگي شخصي اش روزگار آرامي را سپري خواهد کرد.
شاه حسيني در پايان گفت: هر کسي که جايگزين شريفي شود بايد مستقل، مقتدر و عادل باشد. رييس کميته انضباطي نبايد به سفارشات توجهي کند. در هر حال پردردسرترين کميته فدراسيون فوتبال، کميته انضباطي است.