کد خبر 42994
تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۴:۲۴

کنفدراسيون فوتبال آسيا در گزارش اين هفته از ليگ برتر فوتبال ايران نوشت: سپاهان اصفهان در آستانه تاج‌گذاري در ايران است.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، کنفدراسيون فوتبال آسيا در گزارش اين هفته خود از ليگ برتر فوتبال ايران به قهرماني نزديک سپاهان اصفهان اشاره کرد و نوشت: تک گل مهدي کريميان در دقيقه 21 بازي مقابل صنعت نفت آبادان در ليگ برتر فوتبال ايران، سپاهان را در آستانه تاج گذاري قرار داد.
اين پيروزي باعث شد اختلاف سپاهان با استقلال، تيم دوم جدول به عدد 6 برسد. در حالي که 2 مسابقه ديگر تا پايان ليگ باقي مانده است، سپاهان با 65 امتياز صدرنشين است و استقلال و ذوب‌آهن به ترتيب با 59 و 57 امتياز در مکان‌هاي بعدي قرار دارند.

استقلال در اين هفته با تساوي بدون گل مقابل شاهين متوقف شد؛ در حالي که ذوب‌آهن به نتيجه‌اي بهتر از تساوي يک بر يک مقابل فولاد دست نيافت.
پرسپوليس، تيم چهارم جدول ليگ برتر فوتبال ايران نيز به تساوي بدون گل مقابل مس کرمان رضايت داد.
سپاهان که با 9 امتياز در گروه A رقابت‌هاي ليگ قهرمانان آسيا صدرنشين است، چهارشنبه به مصاف الهلال عربستان مي‌رود؛ در حالي که استقلال که با 4 امتياز در گروه B همين رقابت‌ها سوم است، سه‌شنبه با السد قطر ديدار مي‌کند.
پرسپوليس که با 2 امتياز در قعر جدول گروه C قرار دارد، سه‌شنبه ميزبان الاتحاد عربستان است و در پايان ذوب‌آهن صدرنشين در گروه D ، در همين روز براي مصاف با تيم امارات راهي اين کشور مي‌شود.
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس