
به گزارش مشرق به نقل از پايگاه اينترنتي "السومرية نيوز " ديروز ساعت 2 بعد ازظهر (به وقت محلي) سه خمپاره به ساختمان سفارت آمريکا در منطقه الخضراء اصابت کرد و بدنبال آن نيز يک خمپاره ديگر به ساختمان سفارت انگليس که در نزديکي سفارت آمريکا قرار دارد، اصابت کرد.
بر اساس اين گزارش، منبع شليک خمپارهها احتمالا منطقه الشيخ عمر در "الرصافه " واقع در مرکز بغداد بوده است.
به گفته اين منبع، پس از اين حادثه صداي آژيرهاي خطر در منطقه الخضراء به صدا درآمد و هليکوپترهاي آمريکايي و عراقي بر فراز اين منطقه و آسمان بغداد به پرواز درآمدند.
منطقه الخضراء در مرکز بغداد واقع است و سفارتخانههاي آمريکا و انگليس و نيز سالن کنفرانسهاي عراق و تعدادي از ساختمانهاي دولتي در اين منطقه قرار دارد و هر از چند گاهي اين منطقه هدف شليک موشک و خمپاره قرار ميگيرد که برخي اوقات تلفات جاني نيز دربردارد.