کد خبر 42780
تاریخ انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۴:۵۶

نتايج پژوهشي جديد نشان داد: کافئين سوخت و ساز گلوکز را مختل مي‌کند و در ابتلاي به ديابت نقش دارد.

 

به گزارش مشرق به نقل از ايسنا، پژوهشگران دانشگاه سائوپائولو بيش از 70 هزار زني که به ديابت مبتلا نبودند را طي يک پژوهش طولاني به مدت 11 سال مورد بررسي قرار دادند.

گرچه يافته‌هاي مطالعه دکتر دانيلا سارتوريلي از دانشگاه سائوپائولو، گاهي به تاثير قهوه بر کاهش خطر ابتلا به ديابت نوع 2 اشاره مي‌کند، اما وي در اين تحقيق پيشنهاد مي‌دهد که قهوه زماني مي‌تواند تاثير مثبت بر اين بيماري داشته باشد که در فواصل زماني مناسب مصرف شود.

در اين تحقيق تنها آن دسته از افرادي که بيش از يک فنجان قهوه را بعد از ناهار مصرف کردند، با خطر کم‌تري از ابتلا به ديابت مواجه بودند. اين افراد با آن دسته از شرکت کنندگاني مقايسه شدند که اصلاً قهوه مصرف نمي‌کردند.
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس