
به گزارش مشرق، محمد محمدي در گفتوگو با فارس در خصوص تساوي بدون گل استقلال مقابل شاهين اظهار داشت: فکر ميکنم مقابل آن همه تماشاگر بوشهري بازي بدي انجام نداديم. با توجه به اينکه دو بازيکن اصلي خود را در اختيار نداشتيم بد کار نکرديم. يک امتياز هم بد نيست ولي شايد با پيروزي اميدوارتر ميشديم.
دروازهبان استقلال در خصوص اينکه چقدر براي تيمش شانس قهرماني قائل است، گفت: با اين تساوي فکر نميکنم شانس زيادي داشته باشيم اما اگر در بازي آينده مقابل ملوان 3 امتياز بگيريم شايد باز هم شانس داشته باشيم.
محمدي در خصوص صحنهاي که ممبيني به وي کارت زرد نشان داد، تصريح کرد: هنوز فيلم را نديدهام و نميتوانم در اين خصوص اظهار نظر کنم. احساس کردم در آن لحظه ميتوانم توپ را بگيرم اما کمک داور پرچم زد و با وجود اين 3 کارته شدم به نظر داور مسابقه احترام ميگذارم.
دروازهبان استقلال درباره اينکه روي چشم او ليزر انداخته شده گفت: نيمه دوم از دو ناحيه اين کار را انجام دادند که از آقاي ممبيني خواستم با اين قضيه برخورد کند. در کل براي تماشاگران خونگرم شاهين احترام قائل هستم و به خاطر شيطنت دو سه نفر نبايد همه را زير سوال برد.
وي در پاسخ به اين سوال که اين روزها انتقادات زيادي از خط دفاع استقلال ميشود، گفت: اعتقاد دارم اتفاقات طبيعي در حال رخ دادن است. آخر فصل بدنها تحليل ميرود و تيم ما در 3 جام حضور دارد. ما هميشه باهم گل ميزنيم و باهم گل ميخوريم. وقتي در يک بازي 6 گل ميزنيم طبيعي است که بايد گل هم بخوريم.
دروازهبان تيم استقلال در خصوص اينکه در پايان فصل چه تصميمي مبني بر تمديد قرارداد دارد، تاکيد کرد: قراردادم با استقلال تمام شده و هنوز هيچ چيز معلوم نيست. اولويتم استقلال است و اگر باشگاه خواستههايم را برآورده کند در خدمت اين تيم خواهم بود و گرنه به پيشنهادات ديگر فکر ميکنم.
وي در پايان در خصوص با تأکيد بر اينکه اميدوار است تيمش به مرحله بعد ليگ قهرمانان آسيا صعود کند، گفت: لياقت اين را داريم که در دور دوم حضور داشته باشيم. البته بايد براي گرفتن سهميه آسيايي در ليگ بجنگيم و اين مسئله دور از دسترس نيست. خوشبين هستم که بتوانيم با خاطرهاي خوش هم جام حذفي و هم سهميه آسيا را براي هواداران به ارمغان بياوريم.