کد خبر 42445
تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۰:۴۱

مدير عامل خبرگزاري جمهوري اسلامي در جديد ترين مطلب وبلاگ خود به توضيح درباره احضارش به دادگاه پرداخت.

به گزارش مشرق ، علي اکبر جوانفکر با اشاره طرح اتهاماتي از سوي دادستان تهران و فراخوانده شدنش به دادسراي کارکنان دولت، افزود: صبح روز يکشنبه در دادگاه حاضر شدم و آقاي منصوري متن اعلام جرم دادستان را به رويت بنده رساندند. عرض کردم که اکنون چه کاري بايد انجام دهم، فرمودند که در يک مهلت معين مي توانم پاسخ يا مستندات خودم را به دادگاه ارائه کنم.بنابراين بنده از دادگاه محترم مهلت نخواسته ام و در همانجا نيز مي توانستم به اتهام مطروحه پاسخ دهم و زمان تعيين شده نيز به درخواست بنده نبوده است.

وي با بيان اينکه اتهام وارده، آشکارا خلاف واقع و ناچسب است، ادامه داد: به حدي که بنده از مطرح کردن آن ابا دارم و طبق گزارشهاي خبري، حجت الاسلام و المسلمين محسني اژه اي سخنگوي محترم قوه قضاييه نيز از پاسخ دادن به سووالي در اين خصوص خودداري کرده اند.

مشاور مطبوعاتي رئيس جمهور، افزود:هيچکس در جريان حضور بنده در دادگاه نبود و اين ابهام وجود دارد که خبرگزاري فارس توسط چه کسي و چگونه از موضوع مطلع شده است؟در جريان مصاحبه مطبوعاتي سخنگوي قوه قضاييه که روز دوشنبه برگزار شد، خبرنگار خبرگزاري فارس سووال خود را در باره احضار اينجانب، در قالب يک شايعه مطرح کرد. بنده شان ويژه يي براي خبرنگاران محترم قائل هستم و از همين رو اطلاعات واصله مبني بر دستوري بودن اين سوال را باور نمي کنم.

جوانفکر تصريح کرد: اتهامي که به بنده نسبت داده شده، مربوط به آخرين مطلب منتشره در وبلاگ شاهد است و هيچ نسبتي با عناوين شغلي بنده به عنوان مديرعامل خبرگزاري جمهوري اسلامي يا سرپرستي موسسه مطبوعاتي ايران ندارد.

وي با اشاره به اينکهه وبلاگش توسط عوامل وابسته به جريان مخالف دولت، هک شد و هک کننده نيز کاريکاتور موهن خبرگزاري فارس را در صفحه وبلاگ قرار داده بود، اظهار داشت:به لطف الهي و با همتي که برخي از دوستان فني انجام دادند، وبلاگ شاهد بار ديگر در دسترس مخاطبان محترم قرار گرفته است.از خداوند متعال خاضعانه مي خواهم که انديشه ، اراده ، همت و قلم قاصر بنده را در پاسداري از ارزشها و آرمانهاي بلند انقلاب اسلامي ، دفاع از حقوق و منافع ملت عزيز ايران ، عزت و سرفرازي روز افزون رهبر فرزانه انقلاب و کمک به دولت خدمتگزار و عدالت گراي آقاي احمدي نژاد، ثابت و پايدار بدارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس