کد خبر 42127
تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۴:۵۹

پيامبر اسلام (ص) در پاسخ دخترش حضرت زهرا (س) که خدمتکاري خواسته بود، فرمودند: بهتر از خدمتکار آن است که هرگاه مي خواهيد در بستر خويش ‍ بخوابيد، 34 بار الله اکبر، 33مرتبه الحمدلله و 33 بار سبحان الله بگوييد. <BR>

به  گزارش مشرق، ايرنا نوشت: تاريخچه تسبيح فاطمه زهرا (س) را از زبان حضرت علي (ع) مي شنويم که فرمود: او با وجود اينکه از محبوبترين اشخاص در نزد رسول خدا (ص) بود ولي خدمتکاري نداشت و خود کارهاي منزل را انجام مي داد. او با مشک آب مي آورد تا آنجا که اثر بند آن در شانه و سينه او باقي مانده بود و آنقدر خانه را جارو کرد که غبار تمام لباس هايش را در بر گرفته بود و آنقدر در زير ديگ غذا آتش افروخته بود که لباس هايش رنگ عوض کرده و بوي دود مي داد.
هنگامي که سختي هاي او بيشتر شد به او گفتم چرا نزد پيامبر نمي روي و از او کنيزي نمي خواهي تا در کارهاي خانه به تو کمک کند؟ فاطمه (س) به نزد رسول خدا (ص) رفت تا دراين باره با وي سخن بگويد، ولي از آن جهت که اشخاصي نزد پيامبر بودند، چيزي نگفت و به خانه بازگشت.
پيامبر که دريافته بود فاطمه براي عرض حاجتي به نزد وي آمده ، صبح روز بعد به نزد ما آمد و از فاطمه درباره علت مراجعه روز گذشته اش سوال نمود و من آنچه را که بين خودم و فاطمه صحبت شده بود، به رسول خدا (ص) عرض کردم.
پيامبر (ص) فرمود: فعلا کنيزي در اختيار ندارم ولي بهتر از خدمتکار آن است که هرگاه مي خواهيد در بستر خويش بخوابيد، 34 بار الله اکبر و 33 بار الحمدلله و33 بار سبحان الله بگوييد که آن براي شما بهتر است. در اين حال فاطمه سه بار گفت: از خدا و رسولش راضي شدم و چنين خواهم کرد.
تسبيح حضرت فاطمه (س) بهترين تعقيب براي نمازهاي واجب است و امام صادق (ع) در اين باره فرمودند: هر کسي پس از به جاي آوردن نماز واجب خود تسبيح حضرت فاطمه (س) را به جاي آورد و در انتهاي آن يک مرتبه لا اله الا الله بگويد، مشمول مغفرت خداوند واقع مي شود.
امام صادق (ع) در روايتي ديگر فرمودند: تسبيح فاطمه زهرا (س) بعد از نماز واجب در نزد من محبوبتر از هزار رکعت نماز در هر روز است.
شيخ بهايي گويد: مشهور است که تسبيح حضرت فاطمه (س) در دو هنگام مستحب است. يکي بعد از نمازهاي واجب و ديگري قبل از خواب.
امام صادق (ع) فرمودند: هر که به هنگام خواب تسبيح حضرت فاطمه (س) را به جاي آورد از کساني محسوب مي شود که خداوند را ذکر کثير گفته اند.
قاضي نعمان مغربي گويد: علت معروف شدن اين تسبيح به نام حضرت فاطمه (س) آن است که آن حضرت پس از آموختن تسبيح از رسول خدا (ص) همواره بر آن مداومت مي کرد و هرگز آن را ترک نمي کرد و همين امر باعث شد که اين تسبيح به نام حضرت فاطمه مشهور شود.

 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • خسین ۰۸:۵۴ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۱
    0 0
    خیلی عالی بود

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس