او در ادامه درخصوص انتقادهاي بعضيها از فغاني خاطرنشان ميكند: برخي اظهارنظرها از حوزه ورزش هم فراتر رفت. حتي نماينده اروميه هم در اين مورد اظهارنظر كرده بود و البته اتومبيل 120ميليوني فغاني را هم زير سؤال برده بودند. اين موضوع به خاطر عدم آگاهي بعضيها از پرداختي فيفا به داوران است. افرادي مانند فنايي، كامرانيفر و فغاني كه به جامجهاني رفتند، وقتي محل مسابقات را ترك كردند، نزديك به 400ميليون تومان درآمد داشتند كه اين مبالغ را به صورت دلار دريافت كردند. فنايي با اين پول ساختمانسازي كرد، كامرانيفر خانه خريد و فغاني هم براي خودش اتومبيل تهيه كرد.
او در قسمت ديگري از حرفهايش در مورد اتفاقاتي كه در تبريز افتاد، ميگويد: تمام اشكالات اين مسابقه توسط فدراسيون و طرفهاي ورزشي كه در تبريز بودند، انجام شد و ربطي به داور نداشت. فغاني فقط بايد قوانين بينالمللي را اجرا ميكرد.
نصيرزاده در مورد كنار رفتن حسين عسگري از دپارتمان داوري هم حرف ميزند: اين اتفاق بايد زودتر رخ ميداد. چون دپارتمان داوري و كميته داوران با يكديگر اختلاف داشتند. البته حسين عسگري آدم مهمي در داوري است و در حال حاضر عضو كميته داوران آسياست. او تجربيات خيلي خوبي دارد ولي از نظر مسائلي مثل خوشاخلاقي و مديريتي اشكالاتي داشت.
او در پايان در مورد انتخاب فغاني به عنوان داور ديدار تراكتورسازي و نفت ميگويد: وقتي كنفدراسيون فوتبال آسيا او را براي ديدار فينال جام ملتها كه 600 ميليون نفر بيننده دارد انتخاب ميكند، نوعي اقرار به توانمندي اين داور است. هر فردي مسئول چيدمان داوري بود، قطعاً فغاني را براي ديدار تراكتورسازي و نفت انتخاب ميكرد.