کد خبر 41716
تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۸:۳۸

سرمربي ذوب‌آهن گفت: در دنيايي که اطلاعات در ثانيه رد و بدل مي‌شود کار کميته انضباطي عجيب است.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، منصور ابراهيم‌زاده پس از شکست 2 بر يک مقابل پاس همدان اظهار داشت: اين پيروزي را به مردم همدان تبريک مي‌گويم. بازي تحت فشار خوبي بود اما باد در روند کار تاثير گذاشت.

وي افزود: خلعتبري را در ترکيب داشتيم اما دقايقي قبل از مسابقه جلال مرادي گفت چون اين بازيکن مقابل پرسپوليس خلاف مرتکب شده، نمي‌تواند امروز به ميدان برود. کميته انضباطي در اين زمينه خيلي بد عمل کرد. در دنيايي که اطلاع رساني ثانيه‌اي شده و در حالي که ما هفته گذشته مقابل شهرداري تبريز بازي کرديم کميته انضباطي بدون اينکه نامه به ما بزند، از طريق ناظر بازي به باشگاه اعلام مي‌کند که خلعتبري نمي‌تواند بازي کند. در دنيايي که اطلاعات در ثانيه رد و بدل مي‌شود چنين اتفاقي عجيب است.

سرمربي ذوب‌آهن تصريح کرد: تيم ما به دليل فشردگي مسابقات خستگي داشت، اما اين بهانه‌اي براي ما نيست که باخت را توجيه کنيم. پاس از موقعيت‌ها بهتر استفاده کرد و نتيجه هم گرفت. ما هنوز شانس قهرماني داريم. تيم‌هايي که با ما بازي دارند، در انتهاي جدول هستند اما ذوب‌آهن تلاشش را مي‌کند به آنچه استحقاقش را دارد برسد.

 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس