کد خبر 41597
تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۱:۵۲

رييس سازمان بسيج سازندگي گفت:ما بايد در مقابل تهاجمات دشمن دو نوع مديريت، مديريت مناسب يعني مديريت با اقتدار و برنامه و مديريت تهاجمي داشته باشيم که حرکت‌هاي بسيج سازندگي يک مديريت تهاجمي در کشور مسحوب مي‌شود.

به گزارش گروه دفاع و امنيت مشرق به نقل از برنا، سردار مجيد خراساني رييس سازمان بسيج سازندگي در گردهمايي ستاد هماهنگي اردوهاي هجرت سازمان بسيج سازندگي استان قزوين که با حضور جمعي از مسوولان، مديران و فرماندهان سپاه اين استان برگزار شد، افزود: يکي از الگوهاي موفق در بسيج سازندگي بکارگيري جوانان در اردوهاي جهادي است.

وي با بيان اين‌که خود جوانان در راستاي اجراي اين طرح فرهنگ جهادي بسيج سازندگي را مديريت و نهادينه مي‌کنند، اظهار کرد: بالاترين دستاورد اجراي طرح بسيج سازندگي ترويج فرهنگ سازندگي است.

خراساني در ادامه با تاکيد بر اين‌که اکنون با حمايت دولت و همکاري دستگاه‌هاي اجرايي شاهد تحول کمي و کيفي اين طرح هستيم خاطرنشان کرد: خوشبختانه با ارايه عملکرد مطلوب بسيج سازندگي در طول دولت نهم و دهم بعد از گذشت پنج سال شاهد رضايت‌مندي مقام معظم رهبري در اين طرح بوديم.

وي اضافه کرد: رضايت‌مندي رهبر فرزانه انقلاب از اجراي طرح‌هاي بسيج سازندگي محصول شعار همه با هم بودن است. مهمترين هدف اين سازمان در اجراي طرح بسيج سازندگي برنامه‌ريزي براي حضور جوانان در عرصه سازندگي است چراکه دشمن براي تشديد آسيب‌هاي اجتماعي در بين جوانان کشور برنامه‌ريزي مي‌کند.

خراساني افزود: ما بايد در مقابل اين تهاجمات دشمن دو نوع مديريت، مديريت مناسب يعني مديريت با اقتدار و برنامه و مديريت تهاجمي داشته باشيم که حرکت‌هاي بسيج سازندگي يک مديريت تهاجمي در کشور مسحوب مي‌شود.

وي يکي از دستاوردهاي اين حرکت جهادي را تربيت نيروهاي انساني کارآمد دانست و افزود: در عرصه سازندگي يکي از الگوهاي موفق بکارگيري جوانان در اردوهاي جهاي است. براي توسعه بيشتر کمي و کيفي طرح‌هاي بسيج سازندگي و اردوهاي هجرت مديران و مسوولان دستگاه‌هاي اجرايي بايد حامي خوب براي اجراي اين طرح باشند.

خراساني ادامه داد: کشورمان در اجراي اين طرح در سکوي پرش موفقيت قرار گرفته و در اين بين دستگاه‌هاي اجرايي بايد به اين حرکت جوانان اعتماد کرده تا اين فرهنگ جهادي تخصصي‌تر و عرصه‌هاي فعاليت به جوانان واگذار تا شاهد رضايت‌مندي آحاد مردم و رهبري باشيم.

رييس سازمان بسيج سازندگي با مطلوب ارزيابي کردن فعاليت‌هاي بسيج سازندگي در طول دولت نهم و دهم به نسبت سال‌هاي گذشته گفت: در طول اين مدت 50 هزار مدرسه توسط نيروهاي بسيج ساندگي و با حمايت سازمان نوسازي مدارس بازسازي شده است.
وي به آموزش بيش از دو هزار گروه جهادي در راستاي اجراي اين طرح اشاره کرد و افزود: قبل از دولت نهم هيچ گونه آموزش فني و حرفه‌اي براي روستاييان برگزار نمي‌شد اين در حالي است که سالانه سه هزار کلاس فني و حرفه‌اي در مناطق محروم کشور برگزار مي‌شود.

خراساني همچنين از اعزام تيم‌هاي پزشکي به مناطق محروم و روستاهاي کشور خبر داد و گفت: بسيج سازندگي در راستاي اجراي اين طرح موفق به اعزام بيش از 13هزار گروه پزشکي به مناطق محروم کشور شده است. هم‌اکنون حدود 300 نوع فعاليت در رشته‌هاي منابع طبيعي، عمران، علمي و آموزشي و پزشکي در اردوهاي هجرت در مناطق محروم کشور عرضه مي‌شود.

رييس سازمان بسيج سازندگي در پايان تصريح کرد: امروزه با توجه به خلاءها و رسالت‌هايي که در جامعه در امر جهاد سازندگي حس مي‌شود، اين طرح توانسته از شروع فعاليت خود به يک شکوفايي در امر سازندگي نائل شود که با توجه به پتانسيل‌ها و استعدادهاي جوانان کشورمان، در سال‌هاي آينده انتظارات بيشتري در اين طرح محقق خواهد شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس