
به گزارش مشرق به نقل از ايرنا، خانم کاظمي گفت: من در عصر روز سه شنبه، 23 فروردين عازم منزل خود در منطقه «ساتن» واقع در جنوب لندن بودم که از سوي چهار دختر نوجوان و جوان انگليسي هدف فحاشي و در نهايت ضرب و شتم قرار گرفتم.
وي افزود: اين دختران بدون مقدمه شروع به تمسخر حجاب من در خيابان کردند و حتي با الفاظي نظير اينکه تو شبيه شيطان هستي، به من توهين کردند... با اين حال من براي پرهيز از هر گونه درگيري تلاش کردم با فاصله گرفتن از آنها خودم را نجات دهم و به همين دليل، گام هايم را تندتر نمودم و حتي از يک سوي خيابان به پياده روي طرف مقابل رفتم، ولي متأسفانه اين چهار دختر انگليسي باز هم مرا رها نکردند.
وي اظهار داشت: کم کم فحاشي و تمسخر لفظي آنان تبديل به تماس فيزيکي براي کشيدن حجاب من و حتي زدن مشت و لگد تبديل شد... من هم چاره اي نداشتم، جز اينکه بدون درگيري، تلاش کنم حجاب خود را حفظ کنم که سرانجام با چند مشت و لگد به زمين افتادم و سر و صورتم خوني شد.
خانم کاظمي گفت: در نهايت اين چهار نفر، وقتي سر و صورت خوني مرا ديدند، پا به فرار گذاشتند و من به کمک چند خانم ديگر به خانه منتقل شدم.
آقاي بشير بي آزار، همسر خانم کاظمي نيز در مورد پيگيري هاي انجام شده در اين زمينه به خبرنگار ايرنا گفت: پليس کاملا در جريان حادثه پيش آمده قرار گرفته و همه جزييات را دارد ولي تاکنون که بيش از يک هفته از اين ماجرا مي گذرد و کسي دستگير نشده است.
وي اظهار داشت: پليس وعده داده است، با بررسي فيلم دوربين هاي مدار بسته اي که در نزديکي محل درگيري وجود داشته، براي شناسايي مهاجمان تلاش کند، ولي خود ما اميد چنداني براي به نتيجه رسيدن اين پيگيري ها نداريم.
آقاي بي آزار همچنين گفت: پليس نژادپرستانه بودن اين حمله را تأييد کرده است.
وي با قدرداني از ابراز همدردي و پيگيري شخصيت ها و نهادها به ويژه در داخل کشور، گفت: متأسفانه، حمله به همسر من، نخستين اتفاق در اين زمينه نبوده و من از صحبت هايي که با دوستان ايراني ديگر داشتم، متوجه شدم که اکثرا يک بار تجربه برخوردهاي نژادپرستانه را در انگليس داشته اند؛ هرچند که ممکن است اين گونه برخوردها براي افراد مختلف داراي شدت و ضعف متفاوتي بوده باشد.
وي افزود: اين گونه برخوردها نشان مي دهد که اسلام هراسي و نژادپرستي تا چه حد در جامعه به اصطلاح آزاد و قانونمند انگليس رسوخ کرده است که دختران جوان و نوجوان اين کشور در خيابان اين گونه مغرضانه با يک زن محجبه برخورد مي کنند.
من بيشتر از اينکه از دست مهاجمان به همسرم و يا نتيجه بخش نبودن پيگيري هاي پليس ناراحت باشم، از اين ناراحتم که تا چه ميزان برداشت هاي نادرست از اسلام و حجاب در سياست هاي دولت انگليس، شديد است و اسلام هراسي در سطح گسترده و به ويژه در فضاي رسانه اي اين کشور حاکم است.
وي در پايان گفت: مسئولان کميسيون حقوق بشر اسلامي انگليس نيز با ما تماس گرفته و در جريان جزييات حادثه قرار گرفته اند که ظاهرا برخي از پيگيري ها نيز از سوي اين نهاد حقوق بشري انجام مي شود.