وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: امیدواریم با توافق نهایی هسته ای ایران و ۱+۵ و رفع برخی محدودیت‌ها، جهش چشمگیری در سینما روی دهد و جشنواره فیلم فجر نیز شاهد رونق شگرف باشد.

به گزارش مشرق، علی جنتی در مراسم پایانی سی و سومین جشنواره فیلم فجر در بخش بین الملل در تالار وحدت با اشاره به جایگاه فرهنگ در بین ملل جهان گفت: صنعت سینما  با توجه به نقش انکار ناپذیرش در حوزه انتقال فرهنگی یکی از پدیده های اثرگذار و شگفت انگیز محسوب می شود.

وی، ویژگی سینمای ایران را داشته های انسانی و تلاش برای رسیدن به سعادت بشر بیان کرد و افزود:‌ از این روست که سینمای ایران توانسته جایگاه جهانی خود را بیابد و جشنواره بین المللی فیلم فجر نیز تلاش می کند از پنجره هنر هفتم به نیازهای روحی بشر گرفتار در بی هویتی پاسخ دهد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در جهان امروز که تروریست و دیکتاتوری بشر را می آزارد سینما می تواند روابط خوبی میان ملت های جهان برقرار کند.

جنتی با بیان این که بخش بین الملل سی و سومین جشنواره فیلم فجر فیلم هایی با مضامین متفاوت وجود داشت، افزود: مشارکت سینماگرانی از 5 قاره جهان بیانگر تکثر و جایگاه سینمای ایران است.

وی گفت: این ویژگی سینمای ایران است که بدون ذوق زدگی از فیلم های ساخته شده در کشورهای صاحب سبک و صاحب صنعت سینما و بی رغبتی از فیلم های کشورهای تازه گام گذاشته شده در این صنعت، پذیرای فیلم های متفاوتی از همه کشورهای جهان براساس اندیشه های والای انسانی است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: امسال بازار فروش فیلم در حاشیه بخش بین الملل جشنواره فجر از رونق خوبی برخوردار بود و در آینده با برنامه ریزی هایی که صورت می گیرد استقبال بیشتری نیز خواهد شد.

جنتی گفت: من این جشنواره را پیش زمینه سینمای حقیقت گرا می نامم که برگزیدگانش به آینده بشر می اندیشند.

وی در پایان با بیان این که بخش ملی جشنواره فیلم فجر نباید ما را از بخش بین الملل آن غافل کند چند پیشنهاد ارائه کرد که عبارتند از:

1- گرایش به اخلاق ، صلح ، دوستی و تحکیم خانواده در آثار راه یافته به بخش بین الملل 

2- حضور عوامل اصلی فیلم های خارجی و منتقدان صاحب نام برای افزایش جذابیت جشنواره 

3- برنامه ریزی دقیق برای حضور میهمانان خارجی 

4- استفاده از ظرفیت سینماگران شناخته شده ایرانی و دانشجویان رشته هنر در جشنواره بین المللی فیلم فجر 

5- دعوت از خبرنگاران مشهور جهان 

6- الزامی بودن استانداردهای برگزاری جشنواره بین المللی فیلم 

7- تنظیم دقیق تقویم برنامه سال آینده از هم اکنون 


بخش بین الملل فیلم فجر از این پس مستقل برگزار می شود

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزاری مستقل بخش بین الملل سی و سومین جشنواره فیلم فجر  را تجربه ای موفق دانست و گفت : به طور حتم با رفع کاستی ها سالهای آینده نیز شاهد برگزاری مستقل بخش بین الملل از بخش ملی خواهیم بود.

علی جنتی در حاشیه مراسم اختتامیه بخش بین الملل جشنواره فیلم فجر در جمع خبرنگاران گفت: بخش بین الملل در سالهای گذشته در سایه بخش ملی و فیلم های ایرانی قرار می گرفت اما امسال با حضور پرشورتر هنرمندان خارجی جلوه مطلوب تری داشت .

در سی و سومین جشنواره بین المللی فیلم فجر بخش بین الملل آن به طور مستقل از بخش ملی در تاریخ پنجم تا دوازدهم اردیبهشت برگزار شد که این اولین بار در این رخداد هنری بود و البته موافقان و مخالفانی نیز دارد.

جنتی با بیان اینکه جشنواره فیلم فجر با بسیاری از جشنواره های بین المللی دیگر رقابت می کند افزود: در این جشنواره بیش از 200 میهمان خارجی شرکت کردند و با فرهنگ و تمدن ایران آشنا شدند.

به گفته وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزاری چنین جشنواره هایی نقش مهمی در معرفی بیشتر فرهنگ و هنر ایرانی در میان سایر ملت ها دارد. 

وی با بیان اینکه بازار فیلم امسال از سطح بالایی برخورد بود گفت: جشنواره فیلم فجر با بسیاری از جشنواره های بین المللی دیگر رقابت می کند.  

وزیر ارشاد درباره پیام جشنواره امسال نیز افزود: در گذشته نیز فیلم های سینمای ایران در جشنواره های بزرگ بین المللی از جمله کن و اسکار فرهنگ و هنر کشورمان را با تکیه بر اصول و ارزش های ایرانی از جمله صلح و تحکیم خانواده به نمایش گذاشتند. 

جنتی اظهار داشت: فیلم های ایرانی در جشنواره های مختلف بین المللی همواره تلاش می کنند مفاهیم بلند عرفانی را به سراسر دنیا انتقال دهند.

  وی با تاکید بر برگزاری مستقل بخش بین الملل جشنواره فیلم فجر در سالهای آینده خاطرنشان کرد: شرکت کنندگان در این جشنواره تحت تاثیر فرهنگ مردم ایران قرار می گیرند به طوریکه مشاهده می کنیم این ابراز احساسات را با برخی کلمات فارسی نشان می دهند.
منبع: خبرگزاری صدا و سیما

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس