سايتي با نام pd wandern اقدام به انتشار نمودارهايي نموده است که ميزان استفاده از توييتر را در قيام ملت هاي عرب را نمايش مي دهد.

به گزارش خبرنگار ديپلماسي عمومي مشرق، سايتي با نام pd wandernاقدام به انتشار نمودارهايي نموده است که ميزان استفاده از توييتر را در قيام ملت هاي عرب را نمايش مي دهد.
اين منبع ذکر مي کند: اگرچه تا به حال، استفاده هاي متنوعي از توئيتر به عمل آمده است؛ با اين حال همچنان نکات جالبي درباره رسانه هاي اجتماعي در طي اعتراضات اخير خاورميانه وجود دارد. برخي کارشناسان معتقدند که اعتراضات مردمي در جهان عرب از جنس انقلابهاي توييتري نيست؛ و برخي ديگر خلاف اين عقيده را دارند.
در حاليکه تنها 5% مردم عرب ليبي يه اينترنت دسترسي دارند، غرب تلاش دارد که اين قيام ها را انقلاب هاي توييتري جلوه دهد و از اين طريق از وجاهت اسلامي آن بکاهد.
نمودار زير يک نمونه توئيت سه ميليوني است که نسبت ميان استفاده از توئيتر و اعتراضات مختلف ملت هاي عرب را بررسي مي کند.

تصوير زير ميزان استفاده افراد از کلمات کليدي در اين نمونه را نشان مي دهد. بعضي از افراد از ترکيبي از اين کلمات کليدي استفاده مي کنند.کلمات کليدي ليبي و مصر از سوي افراد بيشتري نسبت به يمن و مراکش مورد استفاده قرار گرفته اند.
با نگاه به تک کلمه کليدي مراکش، مي توان جريان اطلاعات از طريق اين عبارت کليدي را با استفاده از تحليل منابع اين اطلاعات که اغلب يک شبکه با زمان واقعي است و همچنين شبکه اي که مي سازد شناسايي کرد.

تصوير نهايي موقعيت فعلي شبکه هاي پخش را در اين شبکه نشان مي دهد.

در کلمه کليدي مراکش، کاربران زيادي ترجيح مي دهند به جاي ديدن شبکه هاي تلويزيوني بين المللي، اطلاعات را از طريق يک وبلاگ نويس حقوق بشر مصري، يک فعال مراکشي با پيروان نسبتاً کم، و يک دکتر مراکشي انتقال دهند. اين مسئله سوالات بسياري را درباره اينکه کدام منبع اطلاعات در آينده بيشتر ترجيح داده خواهد شد و اينکه جايگاه شبکه هاي تلويزيوني و گزارشهاي خبري، مستندها و تحليلهايشان چه خواهد بود؛ مطرح خواهد کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس