
به گزارش مشرق، داوود احمدي نژاد در گفتگويي مشروح با "شما" -ارگان موتلفه اسلامي- به بيان ديدگاههاي خود پرداخته که در يکي از فرازها به پرسشي درباره تغيير نام خانوادگي شان پرداخته است:
سوال: يکي از جنجالهايي که در ايام انتخابات انجام دادند سرنام خانوادگي شما بود . ما يک سابقه اي در حزب مؤتلفه داشتيم. آن هم مسائل مربوط به حاج آقاي عسگر اولادي بود ماجراي مفصلي که دارد انتهاي فاميلي شان کلمه مسلمان دارد گفتند ايشان يهودي الاصل است. يک همچين بازي را هم سر فاميلي شما سر آن صفحه آخر شناسنامه-اي که نشان داده شده بود در آوردند ، من از يکي از همسايگان دوران طفوليت شما سؤال کردم که شما رفت و آمد خانوادگي داشتيد ، چيزي يادتان مي آيد؟ سوابق خيلي روشني براي ما گفتند . منتها اينکه جواب داده نشده در افکار عمومي فکر مي کنم که اگر صلاح مي دانيد توضيح بفرمائيد؟
جواب: در جمهوري اسلامي ايران نيز بعد از انقلاب اعلام کردند که هر کسي فاميلي اش مشکل دارد و يا خوشش نمي آيد بيايد عوض کند. پدرم خوشش نمي آمد از آن فاميلي لذا به واسطه اسم خودشان فاميشان را گذاشتند احمدي نژاد.
گفتني است پيش از اين ، برخي رسانه هاي خارجي و ضد انقلاب ، با اظهار اين که نام خانوادگي قبلي احمدي نژاد ، "صبورچيان" بوده و اين نام خانوادگي متعلق به يهوديان است ، مدعي شده بودند وي اصالتي يهودي دارد!