به گزارش گروه بينالملل مشرق، در اکتبر سال 2009 ميلادي، نمايندگان دستگاههاي امنيتي و اطلاعاتي آمريکا براي ديدار و گفت وگو با همتايان خود در سازمان اطلاعات و جاسوسي رژيم صهيونيستي و در چارچوب مذاکرات استراتژيکي که نام "گروه مشترک سياسي-نظامي" را برخود گرفته بود، عازم تلآويو شدند.
رياست هيئت آمريکايي را "رابرت مگي" از مسؤولان بلند پايه وزارت خارجه آمريکا و رياست هيئت اسرائيلي را "بنحاس بوخريس" مديرکل وقت وزارت جنگ رژيم صهيونيستي برعهده داشت.
اين مجموعه ديدارها از سال 1983 ميلادي آغاز شده و گردهمايي اکتبر 2009 ميلادي، چهلمين نشست از اين مجموعه نشستها و گردهماييها ميان مسئولان اطلاعاتي آمريکا و رژيم صهيونيستي به شمار ميآمد.
به نوشته روزنامه صهيونيستي "هاآرتص"، در اين نشست، موضوعات مهمي مورد بحث و گفت وگو قرار گرفت که از آن جمله ميتوان به پرونده هستهاي ايران، اوضاع عراق، اوضاع نوار غزه، روابط اسرائيل با رژيم مبارک، روند سازش و ماهيت و ساختار جنگ آينده اسرائيل عليه حزب الله اشاره کرد.
درباره جنگ عليه حزب الله، اعضاي هيئت آمريکايي که افسران و مسؤولان بلندپايه سيا و وزارت دفاع امريکا آن را تشکيل ميدادند، توصيههاي ذيل را به همتايان خود در موساد و وزارت جنگ رژيم صهيونيستي ارائه دادند: اينکه هدف حزب الله در جنگ آينده انجام حملات گسترده موشکي و روزانه عليه اراضي صهيونيستي است، بويژه آنکه حزب الله تأکيد دارد، برد اين حملات به تلآويو هم برسد.
همچنين کارشناسان آمريکايي به همتايان صهيونيست خود تأکيد کردند که حزب الله در جنگ آينده خود تلاش ميکند، به هر طريق ممکن انتقام ترور عماد مغنيه را از صهيونيستها بگيرد و در اين باره به دو عمليات ناکام آذربايجان و مصر اشاره کردند که به ادعاي آنها حزب الله در جريان آنها تلاش کرده با کمک ايران، دو حمله عليه سفارت رژيم صهيونيستي در باکو و قاهره تدارک ببيند اما به علت همکاري اطلاعاتي رژيم صهيونيستي با مصر و آذربايجان اين دو عمليات ناکام ماندند.
در مقابل و در اين نشست افسران بلندپايه سازمان اطلاعات نظامي رژيم صهيونيستي (امان) ادعا کردند که ارسال سلاح از سوريه و ايران به حزب الله همچنان چالش لاينحل پيش روي رژيم صهيونيستي است و آنها بر اين اساس پيشبيني کردند که حزب الله از زمان جنگ دوم لبنان بسيار قدرتمندتر شده و در طول اين مدت حزب الله موفق شده، ذخيره تجهيزات نظامي خود را به حدود 20 هزار موشک کوتاه برد و صدها موشک دور برد و صدها موشک انداز افزايش دهد.
غير از آن، افسران بلندپايه امان تأکيد کردند: حزب الله همچنين موفق شده به موشکهاي دريا به ساحل نيز دست يابد و ذخيره تسليحاتي خود در اين زمينه را افزايش دهد و اين جداي در اختيار داشتن هواپيماهاي بدون سرنشين است که ايران در اختيار حزب الله قرار داده است.
در پايان اين نشست، رابرت مگي، رئيس هيئت آمريکايي، اين سؤال را از همتايان صهيونيست خود ارائه کرد که به نظر شما هدف اصلي حزب الله چيست؟ در پاسخ يکي از افسران حاضر در جلسه گفت که "اين سازمان شيعي، براي رويارويي بلند مدت با رژيم صهيونيستي برنامهريزي ميکند."
وي در ادامه افزود: در جنگ 2006 ميلادي درست است که تلآويو هدف قرار نگرفت، اما در جنگ آينده بدانيد که حزب الله معادلات را برهم خواهد زد.
در ادامه نماينده موساد گفت: حزب الله تلاش خواهد کرد، تا آخرين روز جنگ حملات موشکي خود به اسرائيل را ادامه دهد و پيش بيني ميشود که روزانه 400 موشک به سوي سرزمينهاي اشغالي شليک کند که 100 تاي آنها فقط به سوي تلآويو شليک خواهد شد.
نماينده موساد در اين نشست مشترک تاکيد کرد که پيشبينيهاي صهيونيستي تاکيد دارند که حزب الله براي حداقل دو ماه اين موشکها را بطور مرتب و روزانه به سوي سرزمينهاي اسغالي شليک خواهد کرد و بر اين اساس رژيم صهيونيستي برآورد ميکند، جنگ آينده با حزب الله حداقل دو ماه بطول بيانجامد که طي آن 26 تا 36 هزار موشک به سوي سرزمينهاي اشغالي شليک خواهد شد که شش هزارتاي ان تلآويو را نشانه خواهد گرفت.
اما نکته قابل توجه در اين نشست بروز اختلاف ميان نمايندگان آمريکا و رژيم صهيونيستي درباره ارتش لبنان است، نمايندگان رژيم صهيونيستي بر اين باور بودند که تجهيز ارتش لبنان بواسطه سلاحهاي آمريکايي اقدامي نادرست است، چون ممکن است، ارتش لبنان اين تجهيزات را در اختيار حزب الله قرار دهد.
"آموس گيلاد" رئيس دايره امنيت نظامي وزارت جنگ رژيم صهيونيستي در اين باره تاکيد کرد که مجهز کردن ارتش لبنان موجب تضعيف رژيم صهيونيستي خواهد شد، اما آمريکاييها به صهيونيستها اطمينان خاطر دادند، مجهز کردن ارتش لبنان به سلاحهاي امريکايي با هدف دور ساختن ارتش لبنان از حزب الله و کاستن از اتکاي آن به اين حزب صورت ميگيرد، درحالي که گيلاد با انتقاد از اين ديدگاه تاکيد کرد، رژيم صهيونيستي اطمينان دارد، در صورتي که در جنگ آينده موجوديت حزب الله در جنوب لبنان به خطر بيفتد، ارتش لبنان به کمک آن خواهد شتافت.