
به گزارش مشرق، فارس به نقل از منابع آگاه نوشت: «عيسي بن حمد آل خليفه» پادشاه بحرين در اجلاس وزراي خارجه شوراي همکاري خليج فارس که در خصوص تحولات منطقه و به خصوص بحرين برگزار شد، به صراحت اعلام کرده بود که ايران هيچ نقشي در تحولات بحرين ندارد، اما اين اظهارات به مذاق برخي کشورها خوش نيامده و اين موضوع را مسکوت گذاشتند.
وزراي خارجه کشورهاي عضو شوراي همکاري خليج فارس روز يکشنبه 14 فروردين ماه در پايان نشست اضطراري يک روزه خود در رياض براي بررسي تحولات کشورهاي عربي درگير ناآرامي در منطقه، با ادعاي اينکه جمهوري اسلامي ايران در امور داخلي کشورهاي منطقه دخالت ميکند، از مقامات ايران خواستند تا در امور داخلي کشورهاي منطقه دخالت نکند.
علاوه بر اين در جلسهاي که در خصوص اتفاقات بحرين بين «شيخ سلمان بن حمد آل خليفه» وليعهد اين کشور و شيوخ و پادشاه کويت براي بررسي و يافتن راه حلي به منظور برون رفت از اين بن بست برگزار شده بود نيز وليعهد اعلام کرد که ايران هيچ دخالتي در امور داخلي اين کشور ندارد، اما با فشارهاي رابرت گيتس وزير دفاع آمريکا که به منطقه سفر کرده، اين اظهارات مسکوت گذاشته شد تا آنها پروژه دخالت ايران در امور کشورهاي منطقه را دنبال کنند.