
فريده شجاعي، نايب رئيس فدراسيون فوتبال در امور بانوان، در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران، گفت: برخي از کارشناسان با فعاليت ورزشکاران بطور همزمان در چند رشته ورزشي موافق نبوده و از ديدگاه حرفه اي، اين موضوع را درست نمي دانند.
وي افزود: برخلاف برخي از کارشناسي هاي موجود، بايد اعلام کنم که من با فعاليت ورزشکاران در چند رشته ورزشي مخالف نيستم و فکر مي کنم مشکلي در اين خصوص بوجود نمي آيد.
من افرادي را مي شناسم که در چند رشته ورزشي متفاوت مشغول فعاليت بوده و موفقيت هاي خوبي نيز کسب کرده اند.
شجاعي تصريح کرد: در خصوص فعاليت همزمان در 2 رشته فوتبال و فوتسال نيز، بايد تاکيد کنم که وضعيت به همين منوال است و ورزشکاران اين 2 رشته مي توانند با فعاليت همزمان در فوتبال و فوتسال، نتايج خوبي بدست آورند. همانطور که در دور اول رقابت هاي انتخابي المپيک لندن، فوتساليست هاي دعوت شده به تيم ملي فوتبال، موفق شده و توانستند 90 دقيقه در تمامي بازيها نمايش خوب و قابل قبولي داشته باشند.